Χαλκιδική: Ο αέρας σήκωσε τον οκτάχρονο και τον πέταξε σε τζαμαρία

Χτύπησε στο κεφάλι και σταμάτησε να αναπνέει

Συγκλονιστικά είναι τα όσα διαδραματίστηκαν σε ταβέρνα στη Χαλκιδική την ώρα της θεομηνίας, με αποτέλεσμα μία γυναίκα και το ανήλικο παιδί της να χάσουν τη ζωή τους. 

Η φονική κακοκαιρία, που διήρκησε μόλις 10 λεπτά, είχε τρομακτική ένταση. Προκάλεσε την πτώση του στεγάστρου κάτω από το οποίο ήταν τα τραπέζια της ταβέρνας καταπλακώνοντας μία 54χρονη γυναίκα. 

Το οκτάχρονο παιδί της βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο δυνατός αέρας το σήκωσε ψηλά και το πέταξε σε μια τζαμαρία.

Tαβέρνα Χαλκιδική καταστροφές από θεομηνία

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, μια φοιτήτρια της κτηνιατρικής που βρισκόταν στο σημείο, προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί κάνοντάς του ανάνηψη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Tαβέρνα Χαλκιδική καταστροφές από θεομηνία 2

Το παιδί μεταφέρθηκε στις 22:50 στο κέντρο υγείας Μουδανιών χωρίς σφυγμό. Δεν έφερε εξωτερικά τραύματα, αλλά εσωτερικά. Είχε κάταγμα στη βάση του κρανίου και για αυτό τον λόγο σταμάτησε και η αναπνοή του.

 

Φονική θεομηνία με έξι νεκρούς και έναν αγνοούμενο σε Χαλκιδική

 

Το παιδί διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο αλλά παρ' όλες τις προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε. Η νεκροψία- νεκροτομή θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου. 

Χαλκιδική: Σε αυτό το τροχόσπιτο έχασε τη ζωή του το ηλικιωμένο ζευγάρι

 

Tαβέρνα Χαλκιδική καταστροφές από θεομηνία 4

 

Η μητέρα και ο γιος δεν είναι τα μόνα θύματα. Αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν ότι απεγκλώβισαν τραυματισμένους και άλλους θαμώνες της ταβέρνας που καταπλακώθηκαν από το υπαίθριο στέγαστρο. 

Tαβέρνα Χαλκιδική καταστροφές από θεομηνία 5

Παράλληλα, προσπάθησαν να σώσουν και την 54χρονη μητέρα, χρησιμοποιώντας δοκούς για να σηκώσουν το στέγαστρο, όμως δεν τα κατάφεραν. 

Tαβέρνα Χαλκιδική καταστροφές από θεομηνία 6

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top