Ασκληπιείο: Η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων κατά του Διοικητή

Η απάντηση του διοικητή ήταν άμεση

Η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Ασκληπιείο της Βούλας καταγγέλλει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου οτι δέχθηκε λεκτική και σεξιστική επίθεση από τον διοικητή του νοσοκομείου επειδή διαμαρτυρήθηκε για τα χαλασμένα κλιματιστικά.

Εκείνος πάλι την κατηγορεί πως φέρεται λες και το νοσοκομείο είναι ιδιοκτησία της!

«Με εγκλωβίσανε στον χώρο του γραφείου του διοικητή και με εμπόδιζαν να βγω και στη συνέχεια ο διοικητής χτυπούσε το χέρι στο γραφείο, μου απευθύνθηκε ειρωνικά και μου ζήτησε να πάψω να είμαι τόσο ευαίσθητη γιατί κινδυνεύω να πεθάνω και πρέπει να προσέχω γιατί έχω παιδιά» ανέφερε η Δέσποινα Τοσονίδου, η πρόεδρος σωματείου εργαζομένων στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η απάντηση του διοικητή ήταν άμεση!

Ο Θεόδωρος Ρούπας, ο Διοικητής του νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας είπε για το συμβάν: «Την είδα κατακόκκινη με τις συζητήσεις που κάναμε και της είπα πιες ένα ποτήρι νερό, εσύ έχεις παιδιά εγώ και να πάθω κάτι δεν θα με κλάψει κανείς, αλλά η κυρία Τοσονίδου θα πρέπει να μάθει και ελληνικά. Το νοσοκομείο δεν είναι ιδιοκτησία της».

Ο διοικητής πάντως μας έδειξε το μήλον της έριδος δηλαδή τα χαλασμένα κλιματιστικά. Κάποια εφεδρικά μπήκαν σε λειτουργία όμως παραδέχθηκε πως τόσο το προσωπικό όσο και οι ασθενείς δεν μπορούν να βρίσκονται σε συνθήκες καύσωνα με ανεμιστήρες. Ετσι μεχρι την Πεμπτη το προβλημα θα εχει διορθωθει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top