Έγκλημα στο Μοσχάτο: Οι ισχυρισμοί της «πέτρας του σκανδάλου» στο Star

«Δεν υπήρξε σχέση με τον Παραολυμπιονίκη»

Δε θέλω να ζώ τη ζωή μου μέσα στα Δικαστήρια, ούτε καν για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Ξέρω ότι δεν έχω κάνει κάτι, όλοι οι άνθρωποι οι δικοί  μου το ξέρουν. Δε μπορώ να ακούω άλλο ποια δημοσίως ότι είμαι η γυναίκα, η "μαύρη χήρα"...

Είναι η αποκαλούμενη "πέτρα του σκανδάλου". Είναι η γυναίκα που κάποιοι "έδειχναν" πίσω από τη δολοφονία του πρώην συζύγου της από τον γνωστό Παραολυμπιονίκη καθώς φέρεται να διατηρούσε δεσμό με τον αθλητή. Η ίδια 2, 5 χρόνια μετά το φονικό  αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο του Star και την Κατερίνα Ρίστα τη δικιά της αλήθεια.

«Δεν υπήρξε σχέση. Δεν πρόλαβε τουλάχιστον να δημιουργηθεί. Κανείς δεν ξέρει αν θα συνέβαινε. Σαφώς και γνώριζε ο Μάριος από την πρώτη στιγμή που είχα βρεθεί με τον αθλητή» αναφέρει. 

Η γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών είχε χωρίσει με το θύμα λίγο καιρό πριν το μοιραίο βράδυ.

Ήταν Μάρτιος του 2017 όταν ο Παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και σκότωσε τον Μάριο Λουκόπουλο μέσα στο πρακτορείο του στο Μοσχάτο.

Πριν την πράξη του ο παραολυμπιονίκης είχε κλείσει τις κάμερες. Μετά την πράξη του κατέβασε τα ρολά και άφησε το θύμα να ψυχορραγεί μέσα στο πρακτορείο. 

«Θέλω να τελειώνει και να τα ξεχάσω .Προσπαθώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι το υπέρτατο κακό σε μια ανθρώπινη ψυχή είναι ο εγωισμός .Από τον εγωισμό πηγάζουν μοιραία άλλα κακά, όπως είναι η ζήλια .Ο θυμός  και αργότερα ίσως ένα έγκλημα» λέει η Κατερίνα Κορδώνη. 

Την Παρασκευή η οικογένεια του άτυχου ξενοδόχου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μέσα στη δικαστική αίθουσα με τον Παραολυμπιονίκη, ο οποίος έχει κριθεί ένοχος αλλά το δικαστήριο του είχε δώσει αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι το Εφετείο.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Μαρτιου του 2020.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top