Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης είχε διαβάσει την είδηση για το πτώμα της Ελένης

Τι «έδειξαν» το κινητό και τα email του

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι είχε δηλώσει ο Αλβανός κατηγορούμενος μέσα από τις φυλακές

Το κινητό και τα email του Ροδίτη κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη «μίλησαν», δείχνοντας πως ο 21χρονος είχε διαβάσει δύο φορές σε ιστοσελίδα ότι βρέθηκε το πτώμα της Ελένης, ότι επισκεπτόταν σελίδες ερωτικού περιεχομένου, καθώς και ότι αναζητούσε προφίλ κοριτσιών στο Facebook.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Δημοκρατικής», μετά τον έλεγχο σε κινητό του Ροδίτη αλλά και στην κάρτα SIM του, όπως επίσης και σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούσε στις πλατφόρμες gmail και hotmail, προέκυψε πως είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Ενδεικτικό των προτιμήσεών του σε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο είναι το γεγονός ότι επέλεξε να δει ταινία με σεξουαλικό όργιο με συμμετέχοντες δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή τη δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Πρώτη φορά ο 19χρονος Αλβανός μιλά μέσα από τη φυλακή

Άλλαξε η SIM του κινητού του μετά τη σύλληψή του

To site dimokratiki.gr, αναφέρει πως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε κινητό τηλέφωνο του Ροδίτη που έχει κατασχεθεί από τις Αρχές, είχε αλλαχθεί η κάρτα sim με νέα, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους, δυνάμει εντάλματος δύο μέρες ενωρίτερα κι ενώ είχαν προσαχθεί από τους λιμενικούς και εξετάζοντο!

Τι έδειξαν οι αναλύσεις DNA

Μετά την έρευνα DNA στα πειστήρια του εγκλήματος, βρέθηκε:

  • DNA του θύματος σε βάνα μπανιέρας στην οικία του Ροδίτη στους Πεύκους, σε πλακάκια, σε τοίχο χωλ, σε κουρτίνα μπάνιου, σε οδοντόβουρτσα, σε τοίχο, σε ταβάνι, σε μεταλλικό κολωνάκι της πλευράς συνοδηγού του φορτηγού που χρησιμοποίησαν, στην κάτω αριστερά πόρτα συνοδηγού και σε προσκέφαλο συνοδηγού.
  • DNA του θύματος και του Αλβανού σε βάνα βρύσης κουζίνας και σε κοντάρι σφουγγαρίστρας.
  • DNA του θύματος και του Ροδίτη σε κούπα, στην μπανιέρα, στο ταβάνι μπάνιου, στον τοίχο μπάνιου, στην είσοδο μπάνιου, σε σεντόνι, στο πάτωμα κουζίνας, σε κάγκελο και δεξιά καθίσματος συνοδηγού.
  • Γενετικά στοιχεία των δραστών και της φοιτήτριας σε πόμολο συρταριού στην κουζίνα και σε ίνες σφουγγαρίστρας.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση σε βάρος του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου και του 21χρονου Ροδίτη είναι τεράστια και οδεύει προς περαίωση.

Οι δύο τους κατηγορούνται για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, καθώς και του βιασμού από κοινού, της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο.

Και οι δύο αρνούνται ότι διέπραξαν το έγκλημα, ενώ ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Προς το παρόν είναι προφυλακισμένοι από τις 7 Δεκεμβρίου στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών, όπου δεν έχουν καμία επαφή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top