Ν. Μάκρη: Η πρώην σύζυγος, ο εραστής της και οι οικονομικές διαφορές

Τι λέει συγγενικό πρόσωπο της 47χρονης που κατηγορείται ως ηθική αυτουργός

«Δεν έχω καμία ανάμειξη» λέει η 47χρονη που συνελήφθη ως ηθική αυτουργός για την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του πρώην συζύγου της στη Νέα Μάκρη. 

Ν.Μάκρη: Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία - Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, είναι σε διάσταση εδώ κι ένα χρόνο με τον 52χρονο επιχειρηματία με τον οποίο έχουν δύο ανήλικα παιδιά. Η 47χρονη είχε διαθέσει κάποια χρήματα από αποζημίωση που είχε λάβει η οικογένειά της για να βοηθήσει τον τότε σύζυγό της στις επιχειρήσεις του. Όμως τα χρήματα αυτά τα ήθελε πίσω η οικογένειά της για να καλύψει δικές της ανάγκες κι αυτός ήταν ένας λόγος που το πρώην ζευγάρι ερχόταν συχνά σε σύγκρουση. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ και η εκπομπή «Μαζί σου», η 47χρονη όταν προσήχθη στο Α.Τ Μελισσίων ήταν πολύ εξαγριωμένη, σε σημείο να προκαλέσει ζημιές σε γραφεία και γρατσουνιές σε αστυνομικούς. Έτσι κατηγορείται εκτός από απόπειρα ανθρωποκτονίας, για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής.

Τη νευρική της συμπεριφορά επιβεβαίωσε και συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «ήταν κι ένας από τους λόγους που έχανε το δίκιο της».

Πριν από την απόπειρα δολοφονίας, το απόγευμα της 13ης Απριλίου, είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός μεταξύ του πρώην ζευγαριού. Η αστυνομία αναζητά έναν 37χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι νυν σύντροφος της 47χρονης. Οι Αρχές θεωρούν ότι αυτός πυροβόλισε πέντε φορές τον επιχειρηματία. 

Τι λέει συγγενής της 47χρονης

«Η ιστορία μεταξύ τους έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν κι έχει να κάνει με οικονομικά», χρήματα που δεν επέστρεφε ο 53χρονος, υποστηρίζει συγγενής. «Έχει φάει πολύ ξύλο» πρόσθεσε. 

«Έχει σχέση με έναν 37χρονο αλλά δεν ξέρει ποιος το έχει κάνει (σ.σ απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του εν διαστάσει συζύγου). Δεν ήταν παρούσα στο σκηνικό» σημειώνει ο συγγενής.

«Είναι πολύ νευρική και χάνει το δίκιο της από την αντίδρασή της αλλά να πάει να παρακινήσει κάποιον να το κάνει αυτό, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Πάντως, από μένα το έμαθε ότι ήταν χτυπημένος ο πρώην άντρας της» κατέληξε το συγγενικό πρόσωπο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top