Αποκλειστικό: «Ο βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Η άρση απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις 

Οι βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη κυκλοφορούν ελεύθεροι σύμφωνα με τα όσα λέει στο Star ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας. Το προφίλ τους σκιαγραφεί η Τασούλα Παπανικολάου.

Ο βιασμός της Ελένης Τοπαλούδη ήταν γνωστός σε τέσσερις φίλες της. Μια από αυτές ήταν εκείνη που έδωσε τα ονόματα στους γονείς της.  

Πρόκειται για τρεις νεαρούς, 19, 21 και 24 ετών σήμερα. Έλληνες  που χαρακτηρίζονται  ως ατίθασοι. Ο ένας από τους τρεις φέρεται να τράβηξε με το κινητό του τη στιγμή του βιασμού.

«Θα πρέπει να πληρώσουν, θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταθέσεις, τώρα θα ζούσαν τη ζωή τους όπως και πριν», λέει ο πατέρας της Ελένης. 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star,  τους τρεις νεαρούς καίνε με τις καταθέσεις τους τρία άτομα από το περιβάλλον της Ελένης.

Οι ύποπτοι έχουν προσεγγίσει ήδη δικηγόρους. 

Μία από τις φίλες της αποκαλύπτει στο Star ότι ένας από τους τρεις υπόπτους της έστελνε απειλητικά μηνύματα:

«Ξέρω ποιος το έκανε και ότι την εκβίαζε. Πιστεύω ότι παρασύρθηκε… Έχουν ειπωθεί  ένα σωρό πράγματα, ότι η Ελένη είχε ακούσει κάτι ότι για αυτό κατέληξε έτσι όλη η ιστορία. Μου έβγαζε το αίσθημα του ότι ήταν ένα παιδί  το οποίο είχε άγνοια κινδύνου  και ότι ήταν λίγο μαζεμένη να το πω, λίγο μετρημένη στα λόγια της. Η Ελένη ήταν αρκετά αγαθή και είχε ανάγκη για κοινωνικοποίηση  πάρα πολύ», λέει η ίδια. 

Η άρση απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις 

«Θα έχουμε αδιάσειστες αποδείξεις μόνο μέσα από αντικειμενικά στοιχεία και τα αντικειμενικά στοιχεία είναι ότι τηλεφωνικές επικοινωνίες, μηνύματα, αρχεία», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης, Αλέξης Κούγιας. 

Οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης θα κληθούν αρχικά από την ασφάλεια Ρόδου για κατάθεση τις επόμενες ημέρες. Οι αρχές πιστεύουν ότι ένας από τους τρεις θα "σπάσει".

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top