Ο δολοφόνος του συντρόφου του μοντέλου μιλά στο STAR μέσα από τη φυλακή

Ο 34χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια και σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του

Σε ισόβια καταδικάστηκε από το Εφετείο ο φονιάς του συντρόφου της Αγάπης Τουρατζίδου. Μέσα από τις φυλακές ο 34χρονος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και αποκαλύπτει στον Γιάννη Σωτηρόπουλο για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR,  άγνωστες πτυχές της υπόθεσης. 

Η Αγάπη Τουρατζίδου, μοντέλο, η οποία έφτασε μέχρι και την τελική οντισιόν αλλά δεν κατάφερε να μπει στο Next Top Model, αποχωρεί ικανοποιημένη από το Εφετείο. Οι δικαστές κράτησαν τα ισόβια για τον Γιάννη Ζεϊτινίδη, ο οποίος το 2014 είχε σκοτώσει με 14 μαχαιριές τον σύντροφό της. Μέσα από τις φυλακές ο 34χρονος "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή του.

«Καταστραφήκαμε για δυο πο..@...»

Ερώτηση Γ.Σωτηρόπουλου: Όταν ακούστηκε η ισόβια εσύ λέει ότι εσύ απειλούσες τις δύο αδελφές και ότι είπες στα ρώσικα: Όσο θέλω εγώ ζείτε, όχι γιατί το έχει επιλέξει ο Θεός.

«Πώς μπορούν να λένε για μένα τόσα ψέματα» λέει ο δράστης.

«Λυπάμαι τη μάνα,  πουτ@@@,   ακριβώς έτσι, να σας πω ανοιχτά. Για δύο πουτ@@@ καταστράφηκε η ζωή μου και η ζωή του, γιατί αυτές μετά από 17 ημέρες         πηδ@@@αν,         αυτή παντρεύτηκε μετά από έξι μήνες. Ποιόν άντρα της    ; Ποιόν αρραβωνιαστικιό της; Εγώ με τη γυναίκα μου ζούσα υπέροχα. Ήρθαν στο δικαστήριο και έλεγαν ότι την είχα αλυσοδεμένη δέκα χρόνια. Όταν έγινε το συμβάν, ήρθε, μιλήσαμε, με συγχώρεσε, την αγαπούσα, με αγαπούσε, ερχόταν στα επισκεπτήρια, μου έστελνε και γράμματα στη φυλακή».

«Η Αγάπη είναι φίδι»

ΕΡ: «Για την Αγάπη Τουρατζίδου;» «Αυτή είναι ένα "φίδι", που τη δείχνουν ως ένα Next Top Model, ένα καλό κορίτσι. Αν έφερναν τις ηχογραφήσεις του τηλεφώνου…» 

ΕΡ: Την απειλούσες; «Τίποτα, ποτέ»

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2014, όταν η αδερφή του μοντέλου, Αλεξάνδρα, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον σύντροφό της, Γιάννη, παίρνοντας μαζί της την 8χρονη τότε κόρη που είχαν αποκτήσει μαζί. Ο Γιάννης δεν μπορούσε να αποδειχθεί αυτή την εξέλιξη και όπως κατήγγειλαν οι δύο αδελφές τις ενοχλούσε συνεχώς. Ξημερώματα 27 Απρίλιου, ο 27χρονος Στάθης, σύντροφος του μοντέλου, μαζί με έναν άλλον, πήγαν να τον βρούν στο σπίτι του στο Μενίδι.  

«Θα σε κάνουμε κομματάκια»

«Εκείνο το βράδυ ήρθαν δύο άνθρωποι μεθυσμένοι στο σπίτι μου. Με άρπαξαν και μου λένε: Ρε γαμ… θα σε κάνουμε κομματάκια! Θα σε πάμε στα βουνά, να σιωπήσεις για μια ζωή, να σκάσεις, εσύ που ενοχλείς τα κορίτσια».  Τους λέω "Ρε παιδιά, ποια κορίτσια, δεν ενοχλούσα κανέναν και μαλώναμε" και αυτός μου λέει: "Εσύ τελείωσες". Εκεί βρήκα το άτιμο το μαχαίρι και τους χτύπαγα, μέχρι να μ΄αφήσουν. Όταν μ’ άφησαν, έφυγα από το σπίτι μου και πήγα και παραδόθηκα»

«Η’ θα τον σκότωνα ή θα με σκότωνε»

« Έκανα ένα έγκλημα, το καταλαβαίνω αλλά δεν ευθύνομαι, ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσα ν’ αμυνθώ. Θα πέθαινα εγώ»
ΕΡ: 14 μαχαιριές, όμως, δεν είναι αυτοάμυνα; 

«Πιστέψτε με, όταν σε πνίγει ο ένας, σε βαράει ο άλλος και εκεί καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι θα σε σκοτώσουν. Έχω μετανιώσει χίλιες φορές, αλλά δεν είχα κανέναν άλλο τρόπο να αμυνθώ»

«Δεν είμαι δολοφόνος»

«Θέλω η αλήθεια να φανεί, δεν ήμουν και δεν είμαι δολοφόνος και δεν θα γίνω ποτέ. Αυτοί θέλουν να με κάνουν δολοφόνο»

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top