Στη Ρόδο επέστρεψε ο 19χρονος Αλβανός – Υπό άκρα μυστικότητα η μεταγωγή του

Γιατί δεν ανακοινώνεται η ώρα που θα απολογηθεί

Στη Ρόδο, τον τόπο απ΄όπου ξεκίνησαν όλα, επέστρεψε ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες, τρεις μόλις ημέρες μετά τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας.

Η μεταγωγή του 19χρονου στο νησί έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη που τον φυλά.

Ο 19χρονος φερόμενος ως δράστης, θα απολογηθεί για τον βιασμό της 19χρονης, στην ίδια ανακρίτρια που είχε απολογηθεί και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσει και συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση, η οποία παραμένει ακόμα ανοιχτή.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ώρα που θα μεταφερθεί στην ανακρίτρια, προκειμένου να μη μαζευτεί κόσμος και γίνουν επεισόδια.

Δολοφονία Ρόδος: Δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορούμενων

Νέα μαρτυρία για τον 19χρονο Αλβανό: «Έπαιρνε κοριτσάκια και τα βίαζε»

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 19χρονος Αλβανός, κατηγορείται ότι μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, παρέσυραν και βίασαν 19χρονη με ειδικές ανάγκες.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου ο νεαρός Ρομά ομολόγησε ότι την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η αστυνομία δεν είχε ακόμα συλλάβει τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας, βίασε μαζί με τον Αλβανό κατηγορούμενο την 19χρονη σε ερημική παραλία και την παράτησαν αβοήθητη.

Ρόδος: «Κλείδωσαν την αδερφή μου στο αυτοκίνητο και τη χτύπησαν»

Η αδερφή της 19χρονης, περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη φρίκη που έζησε η άτυχη κοπέλα:

Όπως είπε, ο 19χρονος Αλβανός κι ο 23χρονος Ρομά συνήθιζαν να κάθονται έξω από το σχολείο της αδελφής της και να ψάχνουν για κορίτσια. 

Την επίμαχη βραδιά, η αδελφή της σχόλασε από το φροντιστήριο και πήγε μαζί με την παρέα της σε ένα στέκι, όπου σύχναζαν. Εκεί ήταν και οι δύο νεαροί, οι οποίοι της είπαν να πάει μαζί τους. 

«Η αδελφή μου πήγε, την κλείδωσαν μέσα στο αυτοκίνητο και της είπαν να προχωρήσουν σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο 19χρονος τη χτύπησε», είπε. 

Επειδή όμως άκουσαν φωνές από άλλη παρέα που τους πλησίαζε και φοβήθηκαν, φέρονται να πήραν την κοπέλα και να την πήγαν σε κάτι δημόσιες τουαλέτες που ήταν λίγο πιο πέρα. 

Ρόδος:Με το νόμο Παρασκευόπουλου επιδιώκει να αποφυλακιστεί ο 23χρονος Ρομά

Ρόδος: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο 23χρονος Ρομά μέσα στα κρατητήρια

Εκεί ο Αλβανός, φέρεται να την χτύπησε ξανά, γιατί η 19χρονη αντιστεκόταν.

Κατηγορείται ότι την απείλησε πως θα τη χτυπήσει πάρα πολύ αν δεν κάνει ό,τι της ζητά και τελικά φέρονται να τη βίασαν και οι δύο. 

Η κοπέλα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κι έχει διαγνωστεί με ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, παρακολουθείται από ψυχολόγο για να ξεπεράσει όσα έζησε το μοιραίο βράδυ.

Ο 23χρονος Ρομά έχει κριθεί προφυλακιστέος. Στην  αρχική του κατάθεση είχε ομολογήσει, ότι τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μαζί με τον Αλβανό κατηγορούμενο βίασαν άλλη μία κοπέλα σε ερημική παραλία. Ωστόσο κατά τη μεταφορά του στην ανακρίτρια, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι ήταν παρών στο περιστατικό, αλλά ό,τι έγινε, έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας. 

Ο δικηγόρος του είπε ότι ο νεαρός έχει τελειώσει μόλις τη Β΄ Δημοτικού, εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του και μεγάλωσε με τον θείο του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top