Δολοφονία Ρόδος: Δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορούμενων

«Ο Αλβανός απειλούσε γυμνός τα κορίτσια»

Οι Αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά. Ποιοι όμως και γιατί τα μπλόκαραν;

«Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία» εξηγεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι φωτογραφίες μέσα από το εξοχικό της φρίκης

Νέα μαρτυρία για τον 19χρονο Αλβανό: «Έπαιρνε κοριτσάκια και τα βίαζε»

Kηλίδες αίματος στο μπάνιο του εξοχικού. Φωτογραφία: dimokratiki.gr 

«Ο Αλβανός απειλούσε γυμνός τα κορίτσια»

Απο τις καταθέσεις προκύπτει ότι ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός, ξεπερνούσαν πολλές φορές τα όρια, ειδικά σε ότι αφορά στη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες.

Ο Αλβανός κατηγορείται ήδη για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες. 

Μάρτυρας που είδε τον Αλβανό μετά τον βιασμό της κοπέλας, περιέγραψε στις αρχές ότι «ο Α….βγήκε στο δρόμο γυμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια φωνάζοντας τους  “ελάτε να μου πάρετε π…..”».

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες δύο κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει θύματα βιασμών από τον Αλβανό.

Κουζινομάχαιρο το οποίο είχε στραβώσει και βρέθηκε σε απόμερο σημείο στην παραλία Γκίνας. Φωτογραφία: dimokratiki.gr

Σοκάρουν οι εικόνες από το εξοχικό της φρίκης

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού στο οποίο δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη

Στο δωμάτιο αυτό γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στη ζωή της Ελένης Τοπαλούδη.

Mέσα στο εξοχικό της φρίκης. Φωτογραφία: dimokratki.gr

Είναι η κουζίνα στο σπίτι του Έλληνα κατηγορουμένου στους Πεύκους...Πάνω στο τραπέζι υπάρχουν ένα μπουκάλι βότκα, πέντε κούπες. ένα κουτάκι με αναψυκτικό, ένα πακέτο με καπνό, αναπτήρας, ένα άδειο μπουκάλι με χυμό ....Εκεί βρέθηκαν και τα αποτυπώματα της άτυχης φοιτήτριας, όταν ανυποψίαστη καθόταν και συζητούσε με τους δολοφόνους της.

Το φορτηγάκι με το οποίο τη μετέφεραν. Φωτογραφία: dimokratki.gr

Όταν οι λιμενικοί μπήκαν στο σπίτι στους Πεύκους βρήκαν αίματα παντού ακόμα και στα πλακάκια του μπάνιου. Έκαναν φύλλο και φτερό το άσπρο φορτηγάκι με το οποίο την πέταξαν στο γκρεμό .Βρήκαν πετάμενα το μαχαίρι με το οποίο την απειλούσαν, ρούχα πετσέτες και σφουγγάρια . Έχουν παραδεχθεί ότι αφού την πέταξαν στο γκρεμό γυρίσαν και προσπάθησαν να καθαρίσουν τον χώρο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top