Μητέρα Γρηγορόπουλου: «Ο Κορκονέας υποκρίνεται ότι μετάνιωσε»

«Είναι ψυχρός εκτελεστής»

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi/ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Απάντηση στον δολοφόνου του γιου της, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έδωσε η Τζίνα Τσαλικιάν μετά από τη δήλωση του Ε. Κορκονέα ότι θέλει να συναντηθεί μαζί της για να της πει ότι έχει μετανιώσει.

«Η πρόσκλησή του με αφήνει παγερά αδιάφορη, είναι υποκριτική», είπε η μητέρα του Αλέξη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

Όπως είπε, ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη και έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. 

Δολοφονία Γρηγορόπουλου- Κορκονέας: Θα ήθελα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων

Η ίδια υποστήριξε ότι ο δολοφόνος του γιου της επιλέχθηκε από κάποιους χώρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένο περιστατικό γιατί έχει όπως είπε η Τζίνα Τσαλικιάν « είναι πωρωμένη ψυχή» και «ψυχρός εκτελεστής».

Η κ. Τσαλικιάν έκανε λόγο για ένα «σκοτεινό συμβάν» για το οποίο πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε πράγματα και πτυχές που δεν έχουν απαντηθεί.

«Ζητάω να λάμψει η αλήθεια και μια απόφαση δίκαιη για το κοινωνικό αίσθημα. Έγινε μια τεράστια αδικία σε βάρος ενός αθώου 15χρονου παιδιού. Ο Κορκονέας λέει ότι ο ίδιος και ο Αλέξανδρος είναι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας… Ποια ιστορία; Είναι ένα αρχαίο δράμα», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, ξεκίνησε στο Εφετείο Λαμίας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό των Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβρη του 2008.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top