Συναγερμός για το συλλαλητήριο της Κυριακής – Στο πόδι 2.000 αστυνομικοί

Πούλμαν από όλη την Ελλάδα θα φτάσουν στην Αθήνα

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Φρούριο θα θυμίζει το κέντρο της Αθήνας, αύριο Κυριακή, ενόψει το μεγάλου συλλαλητηρίου που έχει προγραμματιστεί για τη Μακεδονία. 

H ώρα της αλήθειας: Στη Βουλή οι Πρέσπες την ερχόμενη εβδομάδα

Εκατοντάδες πούλμαν αναμένεται να μεταφέρουν χιλιάδες κόσμου από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και από άλλα μέρη της χώρας που θα κατακλύσουν την πλατεία Συντάγματος. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 14:00 το μεσημέρι, ενώ συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς μία ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια αντιεξουσιαστές. 

Η επικηρυγμένη σημαία του  Κατσίφα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Επιστρατεύτηκαν 2.000 αστυνομικοί

Σύμφωνα με το σχέδιο της αστυνομίας συνολικά 2.000 αστυνομικοί θα επιστρατευθούν, ώστε να αποτραπούν επεισόδια, ενώ θα χρησιμοποιηθούν drones και ελικόπτερα της αστυνομίας που θα μεταδίδουν εικόνες στον Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, ώστε να υπάρχει πλήρης καταγραφή της κατάστασης που θα επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας. 

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: «Η ογκωδέστερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ»

Επίσης κλούβες των ΜΑΤ θα δημιουργήσουν φραγμούς σε κεντρικούς δρόμους, ώστε να μην υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο και στους αντιεξουσιαστές. 

Τα πούλμαν που θα κατευθύνονται στην Αθήνα, από τα διόδια των Αφιδνών και της Ελευσίνας θα συνοδεύονται από περιπολικά. Όπως έγινε γνωστό εκείνα που θα ξεκινήσουν από τη νότια Ελλάδα θα αποβιβάζουν τους διαδηλωτές στον σταθμό του μετρό «Συγγρού – Φιξ» και εκείνα από τη Βόρεια Ελλάδα στον σταθμό «Κατεχάκη».

Τα λεωφορεία θα σταθμεύσουν στο ΟΑΚΑ, το Μπάντμιντον και το ΣΕΦ και κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα και ενδεχομένως και άλλοι σταθμοί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top