Ποια σχολεία θα είναι αύριο κλειστά στην Αττική και την υπόλοιπη χώρα

Η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» δείχνει τα δόντια της

Ευκαιρία για… χουζούρι θα έχουν αύριο, Τρίτη, οι μαθητές σε αρκετές περιοχές εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας, που σαρώνει τις τελευταίες ώρες τη χώρα. 

Μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό πως τα σχολεία που θα παραμείνουν αύριο κλειστά στην Αττική είναι:

-Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του δήμου Ωρωπού.

-Τα σχολεία όλων των βαθμίδων του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, οι παιδικοί σταθμοί, καθώς και το ΚΔΑΠ.

-Όλα τα σχολεία του δήμου Μαραθώνα (Βαρνάβας, Γραμματικό, Μαραθώνας, Νέας Μάκρη).

-Όλα τα σχολεία του δήμου Ασπροπύργου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανόν να ανακοινωθούν και άλλα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά στον νομό Αττικής.

Ξεκίνησε η επέλαση του «Τηλέμαχου»: Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά στην υπόλοιπη χώρα

  • Κιλκίς

Με απόφαση του δημάρχου θα είναι κλειστά τα σχολεία, τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Κιλκίς, αύριο Τρίτη 08/01/2019.

  • Βόλβη

Ο παγετός και οι άσχημες καιρικές συνθήκες θα κρατήσουν κλειστά τα σχολεία στον δήμο Βόλβης αύριο Τρίτη 08/01/2019. Έτσι δε θα λειτουργήσουν ούτε οι παιδικοί σταθμοί, ούτε τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά, ούτε όμως και τα γυμνάσια και τα λύκεια.

Καστοριά

Κλειστά σχολεία και στην Καστοριά. Η κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα όλη τη χώρα έχει δημιουργήσει προβλήματα στην πόλη. 

  • Φλώρινα

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

  • Γρεβενά

Κλειστοί είναι σήμερα οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Α.&Α. και της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. του Δήμου Γρεβενών, ενώ εντός της ημέρας θα αποφασιστεί εάν θα μείνουν κλειστά τα σχολεία και αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019..

  • Σέρρες

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης στις Σέρρες, λόγω παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

  • Θεσσαλονίκη

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, κλειστοί θα παραμείνουν και αύριο οι παιδικοί σταθμοί στους δήμους Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά. 

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας, Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων δε θα γίνουν μαθήματα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του παγετού και των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών.

  • Έβρος

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία στους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου. 

  • Δομοκός

Διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας, εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

  • Φάρσαλα

Απόφαση για να διακοπούν τα μαθήματα όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την 8η και 9η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, εξέδωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων.

  • Ιωάννινα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετά από σύσκεψη των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και των φορέων της Εκπαίδευσης. στα Γιάννενα. Η απόφαση ελήφθη μα γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, λόγω παγετού. 

Επίσης , λόγω του παγετού, τα σχολεία στο  Δήμους Ζαγορίου,Ζίτσας και Κεντρικών Τζουμέρκων. δεν θα ανοίξουν αύριο και θα εξεταστούν οι καιρικές συνθήκες για την επόμενη ημέρα. Λόγω ψύχους στο Δήμο Κόνιτσας, τα σχολεία θα λειτουργήσουν με μια ώρα καθυστέρηση. Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη αύριο Τρίτη και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, με απόφαση του Δήμου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, του παγετού και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις μετακινήσεις των οχημάτων.

      ● Kεφαλοννιά και Ιθάκη 

Η νέα επιδείνωση των καιρικών φαινομένων επηρέασε το νησί της Κεφαλλονιάς, όπου με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκονα, αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη, λόγο των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

 

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top