Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ο 21χρονος Ροδίτης έπαιρνε ναρκωτικά

Τι αποκαλύπτει η μητέρα του στην κατάθεσή της

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star με νέες καταγγελίες σε βάρος των δύο νεαρών

Πρώτη δημοσίευση: 11:52

Εθισμένος στα ναρκωτικά φέρεται να είναι ο 21χρονος Ροδίτης, ο οποίος κατηγορείται μαζί με έναν 19χρονο ότι δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα του πρώτου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Δημοκρατικής» ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της κράτησης του 21χρονου στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, του είχε χορηγηθεί ένα σκεύασμα, χωρίς όμως να διευκρινιστεί η σύστασή του. 

Ρόδος: Οι κινήσεις των κατηγορούμενων πριν και μετά τον φόνο της Ελένης

Ανοίγουν στόματα στη Ρόδο: Νέες καταγγελίες για τους δύο κατηγορούμενους

Την Παρασκευή λοιπόν, για πρώτη φορά, σύμφωνα με την εφημερίδα, η μητέρα του νεαρού κατέθεσε ότι ο γιος της παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στη Ρόδο και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη. 

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες από μικρή ηλικία κι έκανε προσπάθειες να απεξαρτηθεί, ενώ φέρεται λόγω των προβλημάτων αυτών να μην ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία. 

Δολοφονία Ρόδος: Στο ίδιο κελί οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο της Ελένης

Η μητέρα του 21χρονου κατέθεσε επίσης ότι τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας εκείνη απουσίαζε από τη Ρόδο, καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα, αναφέρθηκε στα προβλήματα του παιδιού της και είπε ότι ο σύζυγός της, ο οποίος έχει κληθεί επίσης για κατάθεση, βρίσκεται στα Γρεβενά. 

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του νεαρού έχει ζητήσει να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον πελάτη του, καθώς ο ίδιος διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να αντιληφθεί τη διαδικασία, αλλά ούτε και τις ερωτήσεις της ανακρίτριας. 

Δολοφονία Ρόδος: «Η Ελένη αντιστάθηκε, τα χέρια της ήταν μελανιασμένα»

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες δολοφονήθηκε η άτυχη φοιτήτρια, καθώς οι δύο νεαροί ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. 

Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί ένα αποτύπωμα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου στη βάση του σίδερου με το οποίο χτύπησαν την Ελένη, όπως επίσης αποτυπώματα και γενετικό υλικό και των δύο τόσο μέσα στο σπίτι του Ροδίτη, όσο και στο λευκό βαν του πατέρα του. 

Οργή Κούγια: "Προσπαθούν να εμφανίσουν στοιχεία υπέρ του Έλληνα"

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη με μια οργισμένη επιστολή του, καταγγέλλει επιλεγμένη διαρροή στοιχείων από τη δικογραφία με στόχο να εμφανιστούν στοιχεία υπέρ του Ροδίτη κατηγορούμενου για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. 

Ο κ. Κούγιας κάνει λόγο για "επιλεκτική διαρροή εγγράφου με στοιχεία DNA, τα οποία αφορούσαν ένα σίδερο που ουδεμία σχέση είχε με την ανθρωποκτονία εις βάρος του αειμνήστου θύματος", τα οποία δεν είχε στην κατοχή της η πολιτική αγωγή. 

Στην επιστολή του αναφέρει επίσης ότι οι γονείς του Έλληνα κατηγορούμενου είναι γνωστοί επιχειρηματίες στη Ρόδο και οι τέσσερις  ένορκοι που θα αποφασίσουν για την υπόθεση, είναι μέλη της κοινωνίας είτε της Ρόδου είτε της Κω.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top