Σύνορα: Ελληνικά ΜΑΤ κατά Ελλήνων που πήγαιναν στο μνημόσυνο Κατσίφα!

Ενώ οι Αλβανοί εμπόδισαν την είσοδο ακόμη και σε συγγενείς του Κατσίφα!

Μετά την προσπάθεια της  αλβανικής αστυνομίας να παρεμποδίσει Έλληνες να μεταβούν στην Αλβανία για να παραβρεθούν στο  μνημόσυνο Κατσίφα, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στη συνοριακή διάβαση.  καθώς  δυνάμεις των ΜΑΤ της Ελληνικής Αστυνομίας απώθησαν Έλληνες που ήθελαν να περάσουν στην Αλβανία για να  παρευρεθούν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα. 

Μάλιστα οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν και χρήση χημικών. 

Μνημόσυνο Κατσίφα το μεσημέρι με αλβανικές προκλήσεις

Συμψηφισμός - πρόκληση της εκτέλεσης Κατσίφα από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας  

Ελληνικό ΥΠΕΞ VS Αλβανικού για τη δολοφονία του 18χρονου στην Καβάλα

Αυτή τη στιγμή αρκετά λεωφορεία βρίσκονται εγκλωβισμένα στα σύνορα και είναι άγνωστο εάν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην Αλβανία. 

Σύμφωνα με το heimara.gr  από την αλβανική πλευρά απαγορεύθηκε η  είσοδος στη χώρα ακόμη και σε Αλβανούς πολίτες, ενώ μεταξύ όσων αναγκάσθηκαν να επιστρέψουν είναι και συγγενείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα!  

Προβλήματα αντιμετώπισε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος στον οποίο οι συνοριακές αρχές αρχικά αρνήθηκαν την διάβαση αλλά μετά από δίωρες διαπραγματεύσεις του επετράπει η είσοδος στη χώρα.

Ακούστε τον διάλογο Έλληνα πολίτη με τους εκπροσώπους της αλβανικής αστυνομίας. 
 

\(φωτογραφία αρχείου ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ)

Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε από την πλευρά της Αλβανίας στα σύνορα ο τηλεοπτικός σταθμός  Fox News της γειτονικής χώρας.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top