Συμψηφισμός - πρόκληση της εκτέλεσης Κατσίφα από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας

Εκφράζει την ανησυχία του για «κατά συρροή δολοφονίες Αλβανών» στην Ελλάδα!

Η δολοφονία Αλβανού κατοίκου της Λευκίμμης έδωσε «πάτημα»  στο αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών να εκδώσει ανακοίνωση εναντίον της Ελλάδας. 

Ο Υπουργός Εξωτερικών Ντ.  Μπουσάτι με ανακοίνωσή  του πριν από λίγο ζητά απο την Ελλάδα «να βάλει φρένο»,  όπως δηλώνει, στον ρατσισμό! .Εξέδωσε την ανακοίνωση αυτή με αφορμή τον θάνατο του εργάτη στην Κέρκυρα αλλά και του  θανάτου 18χρονου Αλβανού στην Καβάλα, ο οποίος πυροβολήθηκε πισώπλατα.

Πυροβόλησαν 18χρονο στη μέση του δρόμου

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 63χρονου στην Κέρκυρα - Ποιος είναι ο δράστης

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

«Το Υπουργείο  Εξωτερικών της Αλβανίας εκφράζει την ανησυχία του για τις κατά συρροή δολοφονίες των Αλβανών στην Ελλάδα τις δύο τελευταίες εβδομάδες και καλεί τις ελληνικές αρχές να τις καταδικάσει». 

Οι τέσσερις δολοφονίες πάντως στις οποίες αναφέρεται ο Αλβανός υπουργός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ διακινητών ναρκωτικών, εκτός απο την υπόθεση της Κέρκυρας. Προφανώς, οι υποθέσεις αυτές δεν εχουν να κάνουν με νομοταγείς πολίτες και προφανώς δεν μπορούν να παραλληλιστούν με την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα,  όπως επιχειρεί εμμέσως πλην σαφώς η αλβανική πλευρά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top