Aργυρούπολη: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή σε σχολείο

Τον προηγούμενο χρόνο ένας μαθητής του σχολείου έβαλε τέλος στη ζωή του

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε μέσω Facebook ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή δεχόταν μπούλινγκ από τους συμμαθητές του. Όπως αποκαλύπτει άλλο ένα παιδί από το ίδιο σχολείο επιχείρησε να αυτοκτονήσει. 

Με ανάρτηση  στο facebook, ο τραγικός πατέρας γράφει:

«Συγχωρήστε με , αλλά δεν είμαι ήρεμος, γράφω και τα χέρια μου τρέμουν. 

Μόλις έμαθα, ότι ένας μαθητής από το Γυμνάσιο του Νικολάκη μας; έκανε προσπάθεια να βάλει τέρμα στην ζωή του. Δεν ξέρω πολλά για το συμβάν, ίσως και να μην έχει καμιά σχέση με τον σχολικό εκφοβισμό . 

Όταν σε μια σχολική μονάδα , υπάρχει ένα τραγικό συμβάν , η σχολική αυτή μονάδα θα πρέπει να είναι σε μια "λίστα υψηλού κινδύνου" και να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες δομές και να επαγρυπνούν. 

ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής προσπάθησε να αυτοκτονήσει περνώντας μια ζώνη γύρω από το λαιμό του το βράδυ της Κυριακής. Όμως συγγενικό του πρόσωπο αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και πρόλαβε να τον σώσει. 

Καταγγελίες μαθητών αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί μπούλινγκ. Ο πατέρας του μαθητή έχει καταγγείλει το περιστατικό και στην αστυνομία αλλά και στους καθηγητές του σχολείου.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top