Zητάνε και τα ρέστα Αλβανοί δημοσιογράφοι

Συγκρίνουν την υπόθεση βαρυποινίτη με την εκτέλεση Κατσίφα

Σε απίστευτες ακρότητες φτάνουν οι Αλβανοί σε μια προσπάθεια  υποβάθμισης της εκτέλεσης του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Προκαλούν και προσβάλλουν μέσα από ένα νέο βίντεο στο οποίο βάζουν στην ίδια μοίρα Αλβανούς κακοποιούς και τον 35χρονο Βορειοηπειρώτη. 

Zητάνε και τα ρέστα Αλβανοί δημοσιογράφοι

Θερμοκέφαλοι Αλβανοί το τερμάτισαν δημιουργώντας ένα απίστευτο βίντεο απόλυτου παραλογισμού με τίτλο.

Παίζουν με τον πόνο οικογενειών που έχουν χάσει τα παιδιά τους και επιχειρούν να συγκρίνουν  υποθέσεις που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους .Για να εξυπηρετήσουν την προπαγάνδα τους βάζουν στο ίδιο τσουβάλι  βαρυποινίτες και κακοποιούς  με την εκτέλεση  του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Γράφουν:

Μόνο τα τελευταία 10 χρόνια οι αρχές έχουν εκτελέσει 12 άοπλους Αλβανούς μόνο και μόνο επειδή πέρασαν παράνομα τα σύνορα.

Συγκρίνουν την υπόθεση βαρυποινίτη με την εκτέλεση Κατσίφα

Αναρτούν λίστα με όλους τους Αλβανούς που έχουν χάσει υποτίθεται τη ζωή τους στη χώρα μας άδικα όπως λένε .Μια από τις περιπτώσεις ; Η υπόθεση του βαρυποινίτη Ίλια Καρέλι 

 «Να μου το είχαν σκοτώσει το παιδί με μια σφαίρα θα ήταν καλύτερα  αλλά αυτά τα βασανιστήρια που του κάνανε εγώ δεν τα ξεχνώ ,μέχρι να πεθάνω» ξέσπασε η μητέρα του. 


Υποβάλλουν μια μάνα 4 χρόνια μετά τον  θάνατο του γιου της σε ένα μαρτύριο να ξαναφέρει στη μνήμη της όσα έζησε ο γιό της. Εκμεταλλεύονται αδίστακτα τον πόνο της.

Ο Αλβανός κρατούμενος Ιλία Καρέλι,  είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ   τον άτυχο σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη με τρεις μαχαιριές στις φυλακές Μαλανδρίνου το 2014.

Ως εκδίκηση οι υπόλοιποι σωφρονιστικοί τον βασάνισαν μέχρι θανάτου με αποτέλεσμα λίγο καιρό μετά να βρεθεί νεκρός μέσα στο κελί απομόνωσης στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών.

Τα ελληνικά Δικαστήρια επέβαλλαν  σε 12 σωφρονιστικούς υπαλλήλους ποινές κάθειρξης από 5 έως 7 έτη.

Συγκινητικό κύμα συμπαράστασης 

Την ώρα που ακραίοι Αλβανοί προσπαθούν πως και πως να υποβαθμίσουν την εκτέλεση του Κωνσταντίνου ,σε κάθε γωνιά του Πλανήτη που χτυπούν γαλανόλευκες καρδιές ,δημιουργείται ένα συγκινητικό κύμα συμπαράστασης.

Στο Ρέθυμνο τίμησαν τη μνήμη του Βορειοηπειρώτη με ένα συλλαλητήριο στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη .Στην Κύπρο οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, της ομάδας που έχει ως χρώμα της το μπλε της γαλανόλευκης και το κίτρινο από τη βυζαντινή σημαία της ορθοδοξίας ,   ύψωσαν πανό το οποίο έγραφε Κωνσταντίνος Κατσίφας Αθάνατος. Ενώ το πρωί τελέστηκε μνημόσυνο στη μνήμη του Βορειοηπειρώτη και στην  Ελληνική Πατριωτική Ένωση  Σικάγου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top