Άνοιξαν τα κεφάλια αστυνομικών στου Ρέντη με πέτρες

Στο νοσοκομείο μετά τη συμπλοκή με Ρομά

Με ανοιγμένα κεφάλια, τραύματα στα χέρια, μώλωπες και σκισμένες τις στολές τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση το βράδυ της Πέμτπης από Ρομά στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Κηφισού στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για να ελέγξουν τρεις Ρομά σε αυτοκίνητο που είχε δυνατά τη μουσική. Εκεί βρίσκονταν δύο άνδρες, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Ρέντη: Επίθεση με πέτρες σε περιπολικό – Τραυματίες δύο αστυνομικοί

Μόλις οι αστυνομικοί τους ζήτησαν τα στοιχεία τους, μέλη του καταυλισμού άρχισαν να τους πετούν τεράστιες πέτρες και μάρμαρα, ενώ κάποιοι δε δίστασαν να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό. Οι αστυνομικοί με τη σειρά τους πυροβόλησαν επίσης στον αέρα, ενώ ένας από αυτούς μπόρεσε να καλέσεις ενισχύσεις από το κινητό του τηλέφωνο, καθώς δε λειτουργούσε ο ασύρματος του περιπολικού. 

O ένας από τους δράστες είναι παλιός… γνώριμος των αστυνομικών, καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επίθεση με μαχαίρι εναντίον Πακιστανού . Ο δράστης μάλιστα είχε καταδικαστεί, αλλά είναι πλέον ελεύθερος εκμεταλλευόμενος τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου.

Όπως κατήγγειλε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Σ. Μαυροειδάκος, οι αστυνομικοί κινδύνευσαν και δεν μπορούσαν να καλέσουν σε βοήθεια, γιατί δε λειτουργούσε ο ασύρματος. 

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι προσαγωγές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top