Σάλος στην Κρήτη: Ξυλοκόπησε την 11χρονη κόρη του στη μέση του δρόμου!

Υποστήριξε ότι είναι ατίθαση και φεύγει από το σπίτι χωρίς να ενημερώνει

Χερι γυναικας, βια

Σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό του ξυλοδαρμού μιας 11χρονης κοπέλας από τον πατέρα της, στη μέση του δρόμου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

To απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος πατέρας έψαχνε την κόρη του, που είχε φύγει από το σπίτι, και τελικά την εντόπισε σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Δίχως να διστάσει, άρχισε να την κτυπά έξαλλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών περαστικών, κάποιοι εκ των οποίων προσπάθησαν να τον κρατήσουν.

Η μικρή κοπέλα μπήκε σε αυτοκίνητο διερχόμενης οδηγού για να γλιτώσει, ενώ αμέσως έφτασε στο σημείο η αστυνομία, που είχε ειδοποιηθεί από αυτόπτες μάρτυρες. Λίγη ώρα μετά προχώρησε και στη σύλληψη του 38χρονου, που είχε αποχωρήσει από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος υποστήριξε ότι έδειρε την κόρη του επειδή δεν τον ακούει, είναι ατίθαση και φεύγει από το σπίτι της χωρίς να ενημερώνει την οικογένειά της.

«Είναι πολύ τραγικό, πάρα πολύ τραγικό. Αυτό που ακούστηκε είναι ότι δεν τον άκουγε, ότι έφευγε από το σπίτι αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία για τέτοιο περιστατικό» είπε αυτόπτης μάρτυρας στο ΚρήτηTV.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top