Άδειασαν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με ριφιφί από το ΕΚΑ

Με βαριοπούλες και καλέμια οι δράστες άνοιξαν δύο τρύπες στους τοίχους

Με τη μέθοδο "ριφιφί" από το Εργατικό Κέντρο Αθηνών δύο διαρρήκτες μπήκαν σε διπλανό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και το "άδειασαν", όπως βλέπετε στο ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. 

Οι διαρρήκτες που έκαναν το ριφιφί στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, στην οδό Μάρνη, πρέπει ήταν καλά διαβασμένοι. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα μπήκαν στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας από εγκαταλελειμμένο κατάστημα της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου. Φαίνεται να γνώριζαν ότι το κλειστό κοσμηματοπωλείο ήταν "ξέφραγο αμπέλι" και οδηγούσε εύκολα στον ημιώροφο του Εργατικού Κέντρου.

«Μπήκαν από το κλιμακοστάσιο και άνοιξαν αυτή την τρύπα, που κι εμείς απορούμε πώς χώρεσαν και στη συνέχεια ήρθαν και παραβίασαν πόρτα ασφαλείας» λέει η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου ΕΚΑ.

Με βαριοπούλες και καλέμια οι δράστες άνοιξαν δύο τρύπες σε τοίχους σε αποθήκη του Εργατικού Κέντρου και έτσι κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. 

«Άδειασαν όλα τα κινητά, άρπαξαν τις εισπράξεις της ημέρας. Από τις κάμερες ήταν δύο, με κουκούλες και γάντια» περιγράφει ο υπεύθυνος του καταστήματος.

Οι δύο διαρρήκτες, αφού άρπαξαν τη λεία τους, περίπου 60 κινητά και μετρητά από το ταμείο, έφυγαν από εκεί που μπήκαν και εξαφανίστηκαν.

«Δεν είναι η πρώτη αλλά η τρίτη φορά που χρησιμοποιούν το Εργατικό Κέντρο για να εισβάλουν σε διπλανά καταστήματα». 

«Την προηγούμενη φορά είχαν γκρεμίσει και τις πόρτες, που ήταν τότε ξύλινες και είχαν μπεί από άλλο σημείο, από έναν φωταγωγό» καταλήγει η υπεύθυνη Γραφείου Τύπου ΕΚΑ.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top