Δολοφονία μητέρας εστεμμένης: «Δε θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα»

Σήμερα η κηδεία της άτυχης γυναίκας

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ο 60χρονος, ο οποίος την Τετάρτη σκότωσε με 40 μαχαιριές την πρώην κουνιάδα του, μπροστά από το κατάστημα που διατηρούσε η ίδια στο Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, καθ’ όλη τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας υποστήριζε ότι δε θυμάται τίποτα από το έγκλημα, ούτε καν πόσες μαχαιριές έδωσε στην άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη. 

Mητέρα εστεμμένης η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον κουνιάδο της και πέθανε

Ανέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει από τη μανία του κουνιάδου της

«Δεν θυμάμαι τίποτα δεν ξέρω γιατί το έκανα», έλεγε συνεχώς, προσθέτοντας ότι η γυναίκα και τα ανίψια του ήταν η οικογένειά του και τους υπεραγαπούσε. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του λύγισε κι έβαλε τα κλάματα, ενώ σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων του εισαγγελέα. 

Κρήτη: Πάνω από 40 φορές μαχαίρωσε τη νύφη του o 60χρονος

Στο Star η κόρη της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη: «Προσπαθώ να είμαι δυνατή….»

Σήμερα η κηδεία της άτυχης γυναίκας

Σήμερα στις 11:00 οικογένεια και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Η γυναίκα ήταν δύο φορές παντρεμένη και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο από κάθε γάμο. 

Όλοι μιλούν για μια πρόσχαρη και χαμογελαστή γυναίκα που είχε μόνο φίλους και κανέναν εχθρό, ενώ η μία της κόρη είχε στεφθεί Μις Υφήλιος στα Καλλιστεία Ms Transcontinental International στην Ατλάντα το 2017. 

Τι όπλισε το χέρι του δράστη

Πολλά είναι τα σενάρια για το τι ήταν αυτό που έκανε τον δράστη να πάρει ένα μαχαίρι και να δολοφονήσει την 53χρονη πρώην κουνιάδα του. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 60χρονος φιλοξενούνταν για σχεδόν τρία χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του, κόρης της 53χρονης και του αδελφού του. Ο ίδιος δεν είχε δική του οικογένεια και φρόντιζε πολύ τα παιδιά της ανιψιάς του, πηγαίνοντάς τα καθημερινά στο σχολείο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διακοπεί η σύνταξή του και αυτό ήταν ένας ακόμα λόγος για να μένει με την ανιψιά του, ενώ φέρεται τους τελευταίους τρεις μήνες να είχε αλλάξει η συμπεριφορά του λόγω του αλκοόλ. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η ανιψιά του του ζήτησε να μετακομίσει, του έδωσε κάποια χρήματα και το μηχανάκι της. Εκείνος φέρεται να αισθάνθηκε ότι τα έχασε όλα και χρέωσε την απόφαση της ανιψιάς του στην μητέρα της. 

Μάλιστα στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές για ληστείες, ναρκωτικά, πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και βόμβες. 

Η συνάντηση με τον αδερφό του λίγες ώρες πριν την δολοφονία

Λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της 53χρονης, ο 60χρονος είχε συναντηθεί με τον αδελφό του και πρώην σύζυγο της γυναίκας, τον οποίο είχε να δει δύο χρόνια. 

«Βρισκόμουν στο πατρικό μου σπίτι για να ταΐσω κάποια ζώα που έχω εκεί. Γύρω στις 20:00 το βράδυ ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο αδερφός μου, ο οποίος κρατούσε τσάντες που είχαν μέσα τα ρούχα του. Δεν το περίμενα και τον ρώτησα τι έγινε, καθώς εγώ γνώριζα πως έμενε με την κόρη μου τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια. Μου απάντησε ότι μάλωσε μαζί της και τον έδιωξε από το σπίτι. Ο λόγος που μάλωσαν, σύμφωνα με τα όσα μου είπε, ήταν πως δεν καθάριζε το σπίτι. Είχαν κάνει μία συμφωνία για όσο καιρό έμενε σπίτι της κόρης μου να καθαρίζει και να βοηθάει επειδή εκείνη δούλευε. Επειδή, όπως μου είπε, δεν καθάριζε η κόρη μου τσατίστηκε και ξεκίνησε ο καυγάς», είπε στο Cretapost ο αδερφός του δράστη, ενώ παράλληλα τόνισε πως και η 53χρονη Μαρίνα είχε πρόβλημα μαζί του.

«Ο αδερφός μου πήγαινε συχνά στο μαγαζί της κόρης μου για να πίνει καφέ. Σύμφωνα με τα όσα μου είπε, η Μαρίνα είχε πρόβλημα που πήγαινε εκεί. Της ήταν βάρος και δεν τον ήθελε», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ήταν πολύ ήρεμος και τίποτα στη συμπεριφορά του δεν έδειχνε τι θα επακολουθούσε. 

«Δεν ήταν καθόλου θυμωμένος και δε μου έδειξε καμία απολύτως ένδειξη για τα όσα διαδραματίστηκαν το επόμενο πρωί. Απλά μου εξιστόρησε τα γεγονότα και μου είπε ότι τον διώξανε. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα έμενε στο πατρικό μας κι έφυγε για να πάει κάτι να φάει», είπε ο αδελφός του δράστη. 

Πώς έμαθε για το φονικό

Ο ίδιος, όπως είπε, έμαθε για τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του το πρωί και αρχικά πίστεψε ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας. 

«Σήμερα το πρωί ένας φίλος με παίρνει και μου λέει ότι σκότωσαν μία γυναίκα στην καφετέρια της κόρης μου. Αμέσως σκέφτηκα ότι κάποιος ληστής σκότωσε την κόρη μου. Στη συνέχεια με πήρε μία γειτόνισσα και μου είπε τι ακριβώς είχε συμβεί. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Έπαιρνα τηλέφωνο τα παιδιά μου αλλά δεν το σήκωναν», είπε, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν είχε καμία επαφή με τα παιδιά και την πρώην σύζυγό του, γιατί είχε μπλεξίματα με τον νόμο και δεν ήθελαν να έχουν επικοινωνία μαζί του. 

«Ο αδελφός μου ήταν ήσυχος άνθρωπος»

Ο αδελφός του 60χρονου διέψευσε τις πληροφορίες ότι είχε μπλεξίματα με τον νόμο και εξαρτήσεις από το αλκοόλ. 

«Ο αδερφός μου ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος. Αυτά που έχουν ακουστεί δεν ισχύουν. Δεν είχε μπλεξίματα με το νόμο ούτε είχε εξάρτηση με το αλκοόλ. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα και αισθανόταν μειονεκτικά μπροστά στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έμενε με την κόρη μου και τους βοηθούσε. Έπαιρνε κάποια χρήματα από την Πρόνοια εξαιτίας της αναπηρίας του. Την κόρη μου αλλά και τα παιδιά της τα λάτρευε», είπε, προσθέτοντας ότι είχε εξάρτηση με χάπια. 

«Εξαιτίας του προβλήματος που είχε το είχε… ρίξει στα φάρμακα. Δεν είχε κάποια ψυχιατρική ή ψυχολογική παρακολούθηση. Είχε όμως κάποια εξάρτηση από τα φάρμακα, ωστόσο δεν πλήγωνε κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του. Δεν ήταν βίαιος. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα», συνέχισε.

«Η Μαρίνα ήταν καλός άνθρωπος»

Όσο για την πρώην σύζυγό του, είπε ότι ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος που φρόντιζε τα παιδιά τους και την οικογένειά της. 

«Η Μαρίνα ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ήταν ήσυχη γυναίκα και φρόντιζε πολύ τα παιδιά της. Εμείς χωρίσαμε πριν από 25 χρόνια περίπου επειδή είχα μπλεξίματα με το νόμο. Είχα κάνει κάποιες ένοπλες ληστείες για να φροντίσω την οικογένειά μου, με την αστυνομία να με συλλαμβάνει. Βρισκόμουν για πολλά χρόνια στην φυλακή. Η Μαρίνα δεν άντεξε το γεγονός ότι μπήκα στην φυλακή και χωρίσαμε αξιοπρεπώς και πολιτισμένα. Εδώ και 10 χρόνια που έχω αποφυλακιστεί δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου. Πήγαινα όμως συχνά από την καφετέρια για να βλέπω ότι είναι καλά στην υγεία τους», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top