Στο Star η κόρη της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη: «Προσπαθώ να είμαι δυνατή….»

Η μητέρα της κατακρεουργήθηκε με πολλαπλές μαχαιριές από τον κουνιάδο της

Η Κωνσταντίνα Παγάνη, η όμορφη εστεμμένη κόρη, της αδικοχαμένης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, ανοίγει την καρδιά της στο Star και την Άννα Σταματιάδου, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της μητέρας της από το χέρι του κουνιάδου της.

«Μου λένε η μητέρα σου δεν είναι καλά στο μαγαζί, μπορείς να έρθεις λιγάκι; Και… πήγα και την είδα κάτω. Ήταν πολλαπλές μαχαιριές. Προσπαθώ να είμαι δυνατή….»

Η 25χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη αδυνατεί να πιστέψει πως ο ίδιος ο θείος της κατακρεούργησε τη μητέρα της. Ήταν το στήριγμα της. Τη μεγάλωσε σαν πριγκίπισσα, την ενθάρρυνε σε κάθε βήμα. Μέχρι χτες ήταν αχώριστες.

- H τελευταία σας συνάντηση πότε ήταν;

«Χτες το βράδυ. Συζητούσαμε τα δικά μας, δεν μπορώ να πω ακριβώς. Φάγαμε μαζί και έφυγα».

- Σου είπε αν είχε κάποιο κακό προαίσθημα; 

«Όχι, όχι μια χαρά ήταν…»

Διασκέδαζαν. Μιλούσαν για τα καλλιστεία, τις διακρίσεις της όμορφης Κωνσταντίνας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς. Έκαναν όνειρα.

Μοιράζονταν τα πάντα. Σε λύπες και χαρές μαζί. Όπως πέρυσι, όταν η 25χρονη καλλονή αναδείχτηκε Miss International transcontinenta στην Ατλάντα.

Μόδα, μποξ και βόλτες ήταν αγαπημένες τους συνήθειες. Σε μια στιγμή όλα άλλαξαν όλα. Μόνη παρηγοριά ο σύντροφος, τα αδέλφια της και τα αεροπλάνα.

«Θα ήθελα να φύγω  να ταξιδέψω να κάνω ξανά το επάγγελμα της αεροσυνοδού. Να ζήσω να θυμάμαι τη μαμά μου…»

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top