Απειλητικά μηνύματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη

«Χάρη την πάτησες» του έγραψαν

«Χάρη την πάτησες» έγραψαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία του δικηγόρου υπεράσπισης του κοσμηματοπώλη της Ομόνοιας.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, εκτός από το παραπάνω απειλητικό μήνυμα, οι άγνωστοι έγραψαν με σπρέι τη λέξη «κ*λόπαιδο» και τη λέξη «Ζακ 22/09».

Ο δικηγόρος ενημερώθηκε για τις απειλές από κατοίκους της πολυκατοικίας, λέγοντας ότι αδυνατεί να κατανοήσει «τη λογική του ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα για υπεράσπιση του κατηγορουμένου τον οποίο εκπροσωπώ αποτελεί για κάποιους ενόχληση, εκ δηλούμενη μάλιστα με μεθόδους παράνομες και καταδικαστέες».

Nέo video-σοκ από την αιματηρή απόπειρα ληστείας με τον νεκρό

Ακτιβιστής και drag queen ο νεκρός στην Κάνιγγος

Μόνο στο Star η σύζυγος του κοσμηματοπώλη: «Κυνηγάνε έναν οικογενειάρχη»

«ΔΟΛΟΦΟΝΕ» ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΡΟΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ

Εκτός πάντως από τα απειλητικά μηνύματα στο γραφείο του δικηγόρου, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα και στα ρολά του κοσμηματοπωλείου στη Γλαδστώνος, εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή ο 33χρονος Zακ.

Συγκεκριμένα άγνωστοι έγραψαν την λέξη «δολοφόνε» ενώ πάνω στα ρολά έγραψαν «Zackie είμαστε περήφανοι για πάντα» και «Φέρμα στα μαγαζιά, λευτεριά στα αδέρφια μας» και το μήνυμα «Να σκοτώσουμε τα στίγματα, Αγάπη-Παιδεία-Αλληλεγγύη-Αγάπη».

 

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΕΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO – H ANATΡΟΠΗ

Ένα νέο σοκαριστικό video, ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τα όσα επακολούθησαν του αιματηρού περιστατικού το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κάνιγγος, που είχε ως τραγική κατάληξη τον θάνατο του 33χρονου φερόμενου ως δράστη.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ζακ Κ. φαίνεται μετά τον ξυλοδαρμό του να έχει δεχτεί ήδη τη βοήθεια του ΕΚΑΒ.

Τότε είναι που τρώει μια ακόμα κλωτσιά στην πλάτη από ένα άλλο άτομο.

Σε κατάσταση αμόκ, αρπάζει ένα από τα σπασμένα γυαλιά της βιτρίνας, σηκώνεται και απειλεί με αυτό τον άνδρα του ΕΚΑΒ.

Φεύγει από το σημείο τρέχοντας αλλά στην κατάσταση που είναι δε μπορεί να απομακρυνθεί. Πέφτει, σκοντάφτει πάνω σε τραπέζια και καρέκλες γειτονικών καταστημάτων και στο τέλος σωριάζεται στο έδαφος έχοντας ακόμα το γυαλί στα χέρια του.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν ώστε να του πάρουν το γυαλί από τα χέρια και ταυτόχρονα τον χτυπούν μια φορά με το γκλομπ.

Οι εικόνες από όλα αυτά που συνέβησαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας είναι συγκλονιστικές. Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο 33χρονος εξέπνευσε.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ζακ Κ. ήταν ακτιβιστής και drug queen. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην LGBTQ κοινότητα και στους κύκλους των ακτιβιστικών ομάδων. Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες αλλά δεν ήταν σεσημασμένος.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ

Μετά τον θάνατο του 33χρονου, ο 73χρονος κοσηματοπώλης συνελήφθη και ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της επκίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της θανατηφόρας βλάβης (κακούργημα, όταν η βλάβη έχει επακόλουθο το θάνατο).

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζητούν και τον δεύτερο άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει Ζακ Κ. 

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, ο οποίος κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη θα απολογηθεί την Τρίτη το πρωί. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top