Πυροσβέστης ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε στη φωτιά στο Μάτι

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ιστορίες

Ανατριχιαστικές είναι οι προσωπικές ιστορίες που αναδεικνύονται μέσα από τα αποκαΐδια της φωτιάς στο Μάτι. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους που ήταν το πρώτο και νεότερο επιβεβαιωμένο θύμα της πύρινης λαίλαπας, είναι πυροσβέστης που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φωτιά Μάτι: Συγγενής με τη 13χρονη Εβίτα, το μωρό που πέθανε στις φλόγες

Πατέρας ακύρωσε τη βάφτιση του μωρού του που πέθανε στη φωτιά στο Μάτι

Το μωρό πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία έτρεχε να σωθεί από τις φλόγες, την ώρα που ο πατέρας του έδινε μάχη για να τις σβήσει.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος, η μητέρα του μωρού χαροπαλεύει στην εντατική, καθώς λιποθύμησε στη θάλασσα από τις αναθυμιάσεις, έχοντας το νεκρό βρέφος της στην αγκαλιά. 

Το μωρό δεν είχε καν βαφτιστεί. Όπως αποκάλυψε μάλιστα την Πέμπτη στο Star ο ιερέας της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, ο τραγικός πατέρας πήγε εκεί για να ακυρώσει τη βάφτιση που είχε προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου. 

Η γιαγιά του μωρού τέλος, αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα Guardian ότι το 6μηνών βρέφος είχε συγγένεια και με την οικογένεια Φύτρου, η οποία ξεκληρίστηκε, καθώς η 13χρονη κόρη έπεσε από τον γκρεμό για να σωθεί, ενώ ο πατέρας και ο 11χρονος αδελφός της βρέθηκαν καμένοι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top