Νεκρή η μητέρα και το ένα από τα τρία παιδιά που αναζητούνταν στον Έβρο!

Η μοίρα των άλλων δύο παιδιών παραμένει άγνωστη

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ που εξελισσόταν στον Έβρο από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η μητέρα και το ένα από τα τρία παιδιά που αγνοούνταν βρέθηκαν νεκροί από τους άνδρες της τουρκικής ΕΜΑΚ.

Το άψυχο σώμα της 36χρονης και του ενός έτους παιδιού της εντόπισαν τουρκικές αρχές στις όχθες του ποταμού Έβρου στο χωριό Saclimuselim που βρίσκεται απέναντι από το Ρήγιο του Δήμου Διδυμοτείχου, αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ. 

Η μοίρα των άλλων δύο παιδιών παραμένει άγνωστη, ωστόσο οι ελπίδες είναι ελάχιστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Θουρίου τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Η βάρκα στην οποία επέβαιναν Τούρκοι υπήκοοι τούμπαρε και οι άνθρωποι βρέθηκαν στη θάλασσα. Όσοι εντοπίστηκαν διασώθηκαν, ανάμεσά τους και ο πατέρας. 

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τρία παιδιά και τη γυναίκα του στον Έβρο

Οι διασωθέντες ενημέρωσαν τις αρχές ότι στη βάρκα επέβαιναν επίσης μια γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. 

Πρόκειται για την 36χρονη Hatice Akçabay και τους τρεις γιους της, τον 7χρονο Ahmet Esat, τον 5χρονο Mesut και τον μόλις ενός έτους Bekir Aras.

Σήμα για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει στείλει και η Interpol, καθώς κάποιος εκ των επιβαινόντων στη βάρκα φέρεται να έχει επικοινωνήσει με συγγενικό πρόσωπό του στην Αυστρία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top