Πακιστανοί επιχείρησαν να βιάσουν Βρετανίδα τουρίστρια στη Ζάκυνθο

Όλα όσα κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία

Πακιστανοί αποπειράθηκαν να βιάσουν τουρίστρια στη Ζάκυνθο

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από τις αστυνομικές αρχές της Ζακύνθου μετά τις καταγγελίες Βρετανίδας τουρίστριας ότι τρεις Πακιστανοί αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είχε φτάσει στο νησί τη Δευτέρα και είχε πάει να διασκεδάσει σε μπαρ στον Λαγανά. Τις πρώτες πρωινές ώρες έφυγε για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της, όμως στη διαδρομή έχασε τον προσανατολισμό της και ζήτησε τη βοήθεια ενός αγνώστου. 

Εκείνος, αντί να την οδηγήσει στο ξενοδοχείο της, την πήγε σε παρακείμενο παράπηγμα, όπου έμενε με ομοεθνείς του, τους οποίους είχε ενημερώσει για τα σχέδιά του, καθώς, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, την περίμεναν γυμνοί. 

Όταν έφτασαν εκεί, οι τρεις Πακιστανοί προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα και να τη βιάσουν, όμως η Βρετανίδα τους έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας, φτάνοντας στον κεντρικό δρόμο, όπου βρήκε έναν οδηγό ταξί και του ζήτησε να καλέσει την αστυνομία. 

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία, η οποία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, με τη νεαρή Βρετανίδα να αναγνωρίζει τους τρεις δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top