Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας - Φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια

Στην Ευελπίδων πλήθος οπαδών του

Πρώτη δημοσίευση 13:57

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αρτέμης Σώρρας από τον ανακριτή. Ομάδα περιφρούρησης του Σώρρα είχε περικυκλώσει το κτίριο 10, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο επικεφαλης της "Ελλήνων Συνέλευσις", στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Μάλιστα, μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, διμοιρία των ΜΑΤ αναγκάστηκε να τον συνοδεύσει πεζό μέσα από το πάρκο, αφού εκατοντάδες οπαδοί διαδήλωναν έξω από την Ευελπίδων.

Εκατοντάδες οπαδοί του συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια από το πρωί, κρατώντας ελληνικές σημαίες και πλακάτ υπέρ του.

Ο Σώρρας, ο οποίος είναι σχεδόν αγνώριστος με μακριά μαλλιά και γενειάδα, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και χαρακτήρισε το κατηγορητήριο "έωλο". Ο επικεφαλής της "Ελλήνων Συνέλευσις" αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη, σύσταση διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες.

Φορώντας χειροπέδες ο Αρτέμης Σώρρας, βγήκε από τον ανακριτή καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς του οι οποίοι του φώναξαν:

 "Γεια σου αρχηγέ" κι εκείνος απάντησε "Όλα στα χέρια σας τώρα".

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" αναζητείτο από τον Μάρτιο του 2017 και συνελήφθη το περασμένο Σάββατο 16 Ιουνίου, σε υπόγειο διαμέρισμα όπου κρυβόταν, στον Άλιμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top