Σέρρες: «Ο 37χρονος ήταν 50 ήμερες θαμμένος στην αυλή»

Ο Βασίλης Μελενικλής είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Απρίλιο

Πρώτη δημοσίευση 19:05

 

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Προσοτσάνη Δράμας τον περασμένο Απρίλιο και τελικά βρέθηκε θαμμένος στην αυλή του σπιτιού δυο φίλων του στην Αλιστρατή Σερρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σέρρες: Η μητέρα του 37χρονου Βασίλη αποκαλύπτει στο STAR το οικογενειακό τους δράμα

Φρίκη στις Σέρρες: «Κάναμε χρήση ναρκωτικών, πέθανε και τον θάψαμε»

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 37χρονου: Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού

ΔΕ «ΒΛΕΠΕΙ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

 

Η ιατροδικαστή εξέταση στη σορό του άτυχου 37χρονου, έδειξε πως ο θάνατός του κατά πάσα πιθανότητα δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης δήλωσε πως:

«Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Δηλαδή είναι πάνω ψηλά και κρύο έχει εκεί η θερμοκρασία. Δεν προχώρησε η σήψη όπως ήταν να προχωρήσει. Δεν έχει τίποτα ενώ στο δεξί του χέρι κρατούσε σύριγγα… Πενήντα με εξήντα μέρες (ήταν θαμμένος)».

Ο θάνατος του 37χρονου Βασίλη προκλήθηκε όπως όλα δείχνουν από οξύ πνευμονικό οίδημα, το οποίο πιθανόν προκλήθηκε απο χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να φέρουν στο φως περισσότερα στοιχεία για τον θάνατο του άτυχου άνδρα.

«ΚΑΝΑΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΨΑΜΕ»

 

Ο Βασίλης Μελενικλής στις 3 Απριλίου είχε πάρει 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του και θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με έναν γιατρό, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Όπως αποδείχθηκε, ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη για να δει τους δύο φίλους του. 

Οι δύο φίλοι του 37χρονου, χρήστες ναρκωτικών και γνωστοί στις διωκτικές αρχές, φέρονται να ομολόγησαν ότι τη μοιραία μέρα, ο Βασίλης πήγε σπίτι τους και έκαναν χρήση ναρκωτικών. Εκεί, ο νεαρός σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των δύο αδελφών, πέθανε από υπερβολική δόση κι έτσι αποφάσισαν να τον θάψουν στην αυλή του σπιτιού τους.

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ»

 

«Αυτό που συνέβη στον Βασίλη, δε θα είχα καμία απορία αν συνέβαινε και στα ανίψια μου. Γιατί τα παιδιά αυτά είναι άρρωστα. Δεν έχουν λογική καθόλου. Είναι εξαρτημένα (από ουσίες) και αλήθεια δεν ξέρουν να λένε. Εϊναι άρρωστα τα παιδιά. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Για να γίνουν καλά πρέπει να το αποφασίσουν αυτά… Εγώ βρήκα τρόπο αλλά δεν ήθελαν» είπε ο θείος των δυο φίλων του Βασίλη, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top