Φρίκη στις Σέρρες: «Κάναμε χρήση ναρκωτικών, πέθανε και τον θάψαμε»

Όσα ισχυρίστηκαν στις αρχές οι δύο φίλοι του 37χρονου που αγνοείτο από τον Απρίλιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος αγνοείτο από τις 3 Απριλίου και βρέθηκε τελικά χθες Πέμπτη θαμμένος στην αυλή του σπιτιού δύο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι δύο φίλοι του 37χρονου, χρήστες ναρκωτικών και γνωστοί στις διωκτικές αρχές, φέρονται να ομολόγησαν ότι τη μοιραία μέρα, ο Βασίλης πήγε σπίτι τους και έκαναν χρήση ναρκωτικών. Εκεί, ο νεαρός σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των δύο αδελφών, πέθανε από υπερβολική δόση κι έτσι αποφάσισαν να τον θάψουν στην αυλή του σπιτιού τους.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα δείξει αν ο 37χρονος Βασίλης πέθανε όντως από χρήση ναρκωτικών, αν έχει κάποιο τραύμα ή αν ήταν εν ζωή την ώρα που τον έθαψαν τα δύο αδέλφια.

Η ανάκριση συνεχίζεται, η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψη των φίλων του νεαρού, ενώ ανακρίνεται και η μητέρα τους για να διαπιστωθεί αν γνώριζε όλα όσα είχαν συμβεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Βασίλης Μελενικλής στις 3 Απριλίου είχε πάρει 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του και θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με έναν γιατρό, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Όπως αποδείχθηκε, ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη για να δει τους δύο φίλους του. Το κουβάρι της εξαφάνισής του μάλιστα άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας οδηγός ταξί τηλεφώνησε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και είπε ότι τον μετέφερε στο συγκεκριμένο χωριό.

Η αστυνομία έφτασε στα δύο αδέλφια, τα οποία έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις κι έτσι κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε νεκρός ο Βασίλης στην αυλή του σπιτιού των δύο φίλων του. Η εκταφή του ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top