Ανατροπή: Τα παιδιά της Λέρου δεν έχουν υποστεί κακοποίηση

Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση - "Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά" επισημαίνει ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας

Ανατρέπει ακόμα και την ομολογία του 52χρονου πατέρα, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του STAR, Ρούλας Κουσκουρή, τα αποτελέσματα της έκθεσης από την ιατροδικαστική εξέταση για τα παιδιά της Λέρου.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιατροδικαστική εξέταση που έφτασε χθες στα χέρια του ανακριτή, το 14χρονο κορίτσι δε φαίνεται να έχει υποστεί σωματική ή σεξουαλική κακοποίηση πρόσφατα ή παλαιότερα. «Δεν έχει υποστεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο. Ο παρθενικός υμένας είναι ακέραιος».

Το ίδιο ισχύει και για τα δύο αγόρια της οικογένειας, τον 10χρονο και τον 24χρονο με νοητική υστέρηση. Δε φαίνεται δηλαδή από την εξέταση να έχουν υποστεί πρόσφατες κακώσεις.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Εξήγησε, ότι ήταν αναμενόμενο παλαιότερες κακώσεις να μην είναι εμφανείς γιατί στα παιδιά επουλώνονται πολύ γρήγορα. Όπως επίσης ανέφερε πως ακόμα και για τον παρθενικό υμένα, υπάρχουν παραλλαγές στην ελαστικότητα του και «κάποιοι μπορεί να παραμείνουν ακέραιοι μετά από μια σεξουαλική πράξη».

Σημειώνεται ότι ο πατέρας μεταφέρεται το βράδυ στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρίπολης και η μάνα στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top