80χρονος πρώην ιερέας ασελγούσε σε 11χρονη με την άδεια της μητέρας της

Βίος και πολιτεία η ζωή του

Πρώτη δημοσίευση: 14-05-2018 11:58

 

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Βόλο από την είδηση της σύλληψης 80χρονου πρώην ιερέα, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε βάρος 11χρονης με την άδεια της μητέρας της.

 Όπως έγινε γνωστό ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας παραξενεύτηκε όταν τον είδε να κατευθύνεται μαζί με το 11χρονο κοριτσάκι και τη μητέρα του σε ένα pet shop του Βόλου και στη συνέχεια η μητέρα να φεύγει και να αφήνει το παιδί της μόνο μαζί του.

Τους ακολούθησε λοιπόν και ζήτησε ενισχύσεις. Όταν λοιπόν ο 80χρονος κατέβασε το παντελόνι του και ζήτησε από το κοριτσάκι να του ακουμπήσει τα γεννητικά του όργανα, η αστυνομία επενέβη και τον συνέλαβε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε την μικρή στις κούνιες, όμως οι αστυνομικοί είχαν καταγράψει τα πάντα κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος και του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Το κοριτσάκι, είπε σε παιδοψυχολόγο που την εξέτασε ότι ο πρώην ιερέας έδινε χρήματα στη μητέρα της με αντάλλαγμα να ασελγεί σε βάρος της, ενώ στην ίδια έδινε δώρα κούκλες και κοκαλάκια για τα μαλλιά.

Μαζί με τον 80χρονο παραπέμφθηκε και η 30χρονη μητέρα του παιδιού από τη Βουλγαρία, η οποία όπως αποκαλύφθηκε ήταν και ερωμένη του κληρικού από τον περασμένο Μάρτιο, παίρνοντας από 20 έως 50 ευρώ για κάθε ερωτική τους συνεύρεση.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος πρώην κληρικός έχει απασχολήσει τις αρχές με την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ο 80χρονος πολύτεκνος πρώην ιερέας ιερουργούσε σε περιοχή της βόρειας Μαγνησίας. Είχε αρχικά τεθεί σε αργία καθώς είχε κατηγορηθεί για παρενοχλήσεις σε γυναίκες, δημόσια μέθη, ακόμη και εκχερσώσεις δασών και τελικά είχε καθαιρεθεί από τη Μητρόπολη. Τελευταία μάλιστα υπήρχαν και άλλες καταγγελίες για παρενοχλήσεις σε βάρος παιδιών.

Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους, η Βουλγάρα και ο πρώην ιεράς ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.

Όσο για το 11χρονο κοριτσάκι, μάλλον θα φιλοξενηθεί σε ίδρυμα, καθώς ο πρώην σύζυγος της μητέρας της, με τον οποίον είχε αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, δεν μπορεί να πάρει την επιμέλειά του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top