Αιματηρό τροχαίο στον Κηφισό: Δύο νεκροί, μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη

Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκόρπισε τον θάνατο - Πρώτη ανάρτηση: 07:09

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Κηφισό στο ύψος του ΙΚΕΑ, όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και μια γυναίκα να χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στις 05:40 το πρωί. Η νταλίκα κινούνταν στο ρεύμα της ανόδου, όταν ξαφνικά για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καβάλησε το διαχωριστικό κιγκλίδωμα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Η νταλίκα συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που κινούνταν προς Πειραιά και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα ΙΧ μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Από το ένα όχημα ανασύρθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός του, ενώ η σύζυγός του που ήταν συνοδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Νεκρός είναι ο οδηγός και του δεύτερου αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο οδηγός της νταλίκας ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ, όπως αποδείχθηκε μετά από αλκοτέστ, στο οποίο υποβλήθηκε από άνδρες της Τροχαίας. 

Το ρεύμα καθόδου στον Κηφισό έχει κλείσει προς το παρόν, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να απομακρύνουν από το σημείο τα κατεστραμμένα οχήματα και την νταλίκα.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top