Στην Αθήνα το αυτοκίνητο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η Ειρήνη Λαγούδη – Το κάνουν «φύλλο και φτερό» οι πραγματογνώμονες

Ξεσπά στο Star ο αδελφός της: «Την έκαναν να υποφέρει και κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Φύλλο και φτερό κάνουν οι τεχνικοί πραγματογνώμονες το αυτοκίνητο της  Ειρήνης Λαγούδη , το οποίο βρίσκεται πλέον σε συνεργείο της Λεωφόρου Αθηνών.

Στόχος είναι μια πιο λεπτομερής έρευνα, που θα βοηθήσει αυτή την υπόθεση να φτάσει στο τέλος της.

«Δε μπορούμε να περιμένουμε άλλο και να ξέρουμε ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι τιμώρησαν , δεν ξέρω για ποιό λόγο αυτό το κορίτσι και το έκαναν να υποφέρει» δήλωσε στο Star ο Γιώργος Λαγούδης, αδελφός της 44χρονης γυναίκας.

Η αναζήτηση της λύσης στο γρίφο του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, δε σταματά λεπτό. Το μικρό, χρυσαφί αυτοκίνητό της βρίσκεται πλέον στα χέρια των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας, με το χρόνο να μετράει αντίστροφα - όπως μας λένε -  ως την ανακάλυψη και του τελευταίου κομματιού, που θα ολοκληρώσει το παζλ.

«Μπαίνοντας στην καμπίνα βλέπετε ότι και οι δύο θέσεις είναι μερικώς κατεστραμμένες, όπως και το τιμόνι, όπως και τα καλώδια. Έτσι εξηγείται ότι το ρολόι που σταμάτησε στην ώρα που δείχνει 19.45 είναι η ώρα περίπου θανάτου της Ειρήνης» δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ

 

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τα μέλη της ομάδας που έχει αναλάβει την υπόθεση,  να... διακτινίζονται μεταξύ Αθήνας και Αγρινίου, ώστε να εντοπιστούν κι άλλα στοιχεία.

«Δε θα σταματήσω καμία στιγμή να μάχομαι γι αυτό το πράγμα και για τα παιδιά που μείναν πίσω και για μένα και για τα παιδιά μας και για όλο αυτό τον κόσμο που δεν πιστεύει ότι είναι δολοφονία» καταλήγει ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top