Θεσσαλονίκη: Από τα ξημερώματα ξανά νερό

Οι εργασίες αποκατάστασης της διαρροής στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, ολοκληρώθηκαν νωρίς σήμερα το απόγευμα

Μ εμφιαλωμένο νερό ήταν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου θα ξεκινήσει  σταδιακά να ομαλοποιείται η υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δηλώσεις του  προέδρου  και διευθύνων σύμβουλου της ΕΥΑΘ, Γιάννη Κρεστενίτη.

Οι εργασίες αποκατάστασης της διαρροής στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, ολοκληρώθηκαν νωρίς σήμερα το απόγευμα, ανέφερε ο ίδιος. «Η αποκατάσταση της διαρροής με την αντικατάσταση σπασμένου τμήματος αγωγού, ολοκληρώθηκε και υπάρχει τροφοδότηση του δικτύου από την Αραβησσό, τις τελευταίες τρεις ώρες, θα ομαλοποιηθεί η υδροδότηση της πόλης τα ξημερώματα του Σαββάτου», είπε ο κ. Κρεστενίτης.

Νωρίτερα, ο υπεύθυνος της ΕΥΑΘ, Λάζαρος Καμπουρίδης, μιλώντας στο Life-Events, είχε εξηγήσει ποια θα είναι τα επόμενα στάδια ώστε να αποκατασταθεί η υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότημα, υπολογίζονταν πως αυτό θα γίνει το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Ο ίδιος ζήτησε την υπομονή των πολιτών, τοζίζοντας ότι «δε γινόταν τίποτα διαφορετικό, τίποτα πιο γρήγορο»…Ωστόσο, τα νεύρα των πολιτών είναι σε οριακό σημείο, αφού παραμένουν χωρίς νερό για τέταρτη ημέρα!

Από χθες, είχαν αρχίσει να βγαίνουν στους δρόμους, για να γεμίσουν τα άδεια μπιτόνια τους, με νερό από βρύσες σε δρόμους. Άλλοι πάλι, έτρεχαν να προλάβουν να αγοράσουν, τα τελευταία μπουκαλάκια εμφυαλωμένου νερού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top