Έλληνες στρατιωτικοί: Η τρίτη συνάντηση με τους γονείς τους – Είδαν τα παιδιά τους πίσω από τζάμια

Τους πήγαν βιβλία και ρουχισμό – Αντιμετωπίζουν ψύχραιμα τις συνθήκες

Περίπου στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής έφτασαν στο ελληνικό προξενείο οι γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τούρκους στον Έβρο την 1η Μαρτίου και έκτοτε κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

Αυτή ήταν η τρίτη συνάντηση με τα παιδιά τους, τα οποία είδαν πίσω από το τζάμι, με την ατμόσφαιρα να είναι έντονα φορτισμένη καθώς ούτε να τα ακουμπήσουν δε μπορούσαν.

Οι γονείς των Κούκλατζη και Μητρετώδη, τους μετέφεραν ρουχισμό και βιβλία, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, ούτε με κινητά και ίντερνετ.

Την Τετάρτη, οι γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά τους, και όλοι είναι ενήμεροι από τους δικηγόρους, ξέρουν τι έχει συμβεί και αντιμετωπίζουν ψύχραιμα τις συνθήκες.

Να σημειώσουμε πάντως, πως οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί δε γνώριζαν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και ότι θα παραταθεί η διαμονή τους στις φυλακές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top