Κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου του 19χρονου Θωμά η αστυνομία

Γνωρίζουν το μικρό του όνομα, τον αναζητά η αστυνομία

Θέμα ωρών θεωρεί η αστυνομία τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρώπου που δολοφόνησε τον 19χρονος Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έξι τουλάχιστον άτομα ήταν παρόν στη δολοφονία του 19χρονου, οι οποίοι και έχουν καταθέσει πολύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Νέα τροπή στη δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι - Ο άτυχος Θωμάς γνώριζε αυτόν που τον σκότωσε

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών "βλέπει" η αστυνομία

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Η φίλη του θα κληθεί εκ νέου για κατάθεση

Επίσης όπως προκύπτει από την έρευνα, το θύμα φέρεται να είχε κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού στην πλατεία με τον μετέπειτα δολοφόνο του.

Από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν φτιάξει το προφίλ του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος δε δίστασε να καρφώσει στην καρδιά του 19χρονου ένα αιχμηρό αντικείμενο μπροστά στα μάτια επτά με οχτώ ατόμων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρόλο της 17χρονης κοπέλας, η οποία αρχικά κατέθεσε στην αστυνομία ότι δολοφόνησαν τον 19χρονο για να του κλέψουν το κινητό, η αστυνομία εκτιμά ότι δεν είπε ψέματα εσκεμμένα, αλλά φοβήθηκε να πει όσα είχαν συμβεί στην πραγματικότητα γιατί ήταν η τελευταία που είχε μπει στον κύκλο της συγκεκριμένης παρέας.

Όσον αφορά στους λόγους της αποτρόπαιης αυτής δολοφονίας η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Δεν αποκλείεται να είχαν οικονομικές διαφορές ακόμα και από δοσοληψίες με ναρκωτικά ή και προσωπικές προστριβές.

Ιδιοκτήτης περιπτέρου που βρίσκεται στην πλατεία κατέθεσε ότι πριν τη δολοφονία είχε ακούσει τα μέλη της παρέα να τσακώνονται πολύ άσχημα και μάλιστα τους προειδοποίησε ότι αν δεν σταματούσαν θα καλούσε την αστυνομία. Κάποιοι μάλιστα από τους εμπλεκόμενους τον απείλησαν να μην επεμβαίνει κι εκείνος όπως είπε φοβήθηκε.

Ήδη έχει διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 19χρονου, ώστε να διαπιστωθεί με ποιους συνομίλησε λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μετά τη σύλληψη του δράστη θα ανοίξουν τα στόματα και θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση αυτή.

Σήμερα τέλος, θα γίνει η κηδεία του 19χρονου Θωμά, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top