Τοξική βόμβα στον Ασπρόπυργο -Καίνε καλώδια για να πάρουν Χαλκό

Οι Ρομά, εισβάλουν στο χώρο από τον κοντινό καταυλισμό, και καίνε ο,τι μπορεί να βάλει ο νους

Σε Τσέρνομπιλ έχει μετατραπεί ο Ασπρόπυργος. Το εργοστάσιο ανακύκλωσης που είχε γίνει παρανάλωμα πριν δυο χρόνια, ακόμα καίει και ένα τοξικό νέφος καλύπτει ολόκληρη την περιοχή.

Οι Ρομά , εισβάλουν στο χώρο από τον κοντινό καταυλισμό, και καινέ ό,τι μπορεί να βάλει ο νους.. Όπου και να γυρίσει κανείς το βλέμμα του θα δει  ακόμα και σκελετούς καμένων αυτοκίνητων

Στο σορό ρίχνουν καλώδια και τα καίνε. Όταν καεί το πλαστικό στη συνέχεια παίρνουν το χαλκό και τον πουλάνε.

Ακόμη καίει το εργοστάσιο ανακύκλωσης

 

Οι περίοικοι  φοβούνται για την υγεία τους. Ωστόσο το τοξικό νέφος δεν επηρεάζει μόνο τον Ασπρόπυργο αλλά ολόκληρο το λεκανοπέδιο καθώς μεταφέρεται από τους ανέμους.

Στο χώρο βρισκόταν ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης το οποίο είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός το 2015.. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των επαγγελματιών στην περιοχή...

«Από  τότε που κάψανε το εργοστάσιο και κερδίσανε και γω δεν ξέρω πόσα από τη διάλυση του στην ουσία πραγματικά δεν ξέρουμε ποιο είναι το επόμενο εργοστάσιο που θα κάψουν για να κάνουν το ίδιο..» τόνισε επαγγελματίας.  

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top