Οργισμένοι οι συγγενείς του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία: «Σιγά τη μάνα», λένε για την Βουλγάρα σύζυγό του

Η 38χρονη αποφυλακίστηκε μέχρι τη δίκη της

«Πέντε μήνες περίμενα τη στιγμή που θα έβλεπα ξανά το γιο μου», λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Βουλγάρα που κατηγορείται για άμεση συνέργεια στο φόνο του καρδιολόγου συζύγου της. «Σιγά την μάνα», απαντούν οι οργισμένοι συγγενείς του γιατρού.

Είναι η στιγμή που η 38χρονη Βουλγάρα σφίγγει στην αγκαλιά της το 5χρονο αγοράκι της. Το παιδί που έμεινε ορφανό, όταν ο εραστής της μητέρας του σκότωσε τον καρδιολόγο σύζυγό της και πατέρα του.

«Περίμενα αυτήν τη στιγμή πέντε μήνες! Το πρώτο πράγμα που του είπα ότι τον αγαπάω πάρα πολύ. Ότι μου έλειψε πάρα πολύ. Μεγάλωσε, επίσης, πάρα πολύ! Δεν τον γνώρισα! Είναι πολύ χαρούμενος. Δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Είμαστε συνέχεια μαζί».

Ο γαμπρός του καρδιολόγου, Μανώλης Τσομπανάκης, ξεσπά: «Κάνουν σόου την υποδοχή της ηρωίδας! Το παιδί που είδε την μαμά. Ποια; Σιγά την μαμά! Τέτοιες μαμάδες να τις χαιρόμαστε. Ποια μάνα σκοτώνει τον πατέρα του παιδιού της; Τον σκότωσαν για να του φάνε την περιουσία!»

Η 38χρονη αποφυλακίστηκε προσωρινά μέχρι τη δίκη. Μια δίκη που αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο της, όπως λέει, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Λογικό δεν είναι ναι να με φοβίζει (η δίκη); Είναι λογικό. Αλλά ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει ποιο είναι το σωστό ποιος έχει συμμετοχή και ποιος δεν έχει».

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου γιατρού ζητούν απαντήσεις

Ο γαμπρός  του άτυχου καρδιολόγου, είναι οργισμένος: «Αφού αγαπά το παιδί της, ας έλεγε να μην του σκοτώσει τον πατέρα του! Αλλά αφού δεν είναι πατέρας του. Μια που**να από το πουθενά ήρθε να μας κάνει τη ζωή μας άνω κάτω»!

Η οικογένεια ζητά να γίνε test DNA για να αποδειχθεί αν το παιδί είναι πράγματι του Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

«Το είπα του ανακριτή. Λέω αν είναι δικό του… ευχαρίστως να το μεγαλώσω με αρχές από το σπίτι μας, από την οικογένειά μας», λέει η Μαρία Καλαντζάκη, αδερφή του καρδιολόγου.  

Έως την εκδίκαση της υπόθεσης πάντως το παιδί θα μένει με την μητέρα του στη Σητεία, όπως προβλέπει ο νόμος.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top