Kέρκυρα: Η παράφορη ζήλια για τη γυναίκα του φαίνεται πως όπλισε το χέρι του πρώην αστυνομικού

Το πρωί της Παρασκευής ύστερα από ακόμη έναν έντονο διαπληκτισμό ο 62χρονος πήρε την καραμπίνα και τη σκότωσε εν ψυχρώ

Η ζήλια φαίνεται ότι είναι η αιτία που τελικά όπλισε το χέρι ενός πρώην αστυνομικού, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα την γυναίκα του στην Κέρκυρα.

Κέρκυρα: Ποια είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον πρώην αστυνομικό σύζυγό της με καραμπίνα

Ο 62χρονος πρώην αστυνομικός είχε ερωτευτεί παράφορα τη σύζυγό του. Το αίσθημα της ζήλιας όμως που ένιωθε ο συνταξιούχος αστυνομικός για τη γυναίκα του όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης 56χρονης γυναίκας, κάθε φορά που εκείνη γινόταν αποδέκτης κομπλιμέντων, γινόταν όλο και πιο έντονο με τους καυγάδες του ζευγαριού να είναι συχνοί.

Το πρωί της Παρασκευής ύστερα από ακόμη έναν έντονο διαπληκτισμό ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός πήρε την καραμπίνα και σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 62χρονος μετά από λίγη ώρα, παρουσιάστηκε εκούσια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, όπου και συνελήφθη.

Η οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας καθώς ο δράστης 60 ετών πυροβόλησε δυο φορές με την κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τη σύντροφο του στην περιοχή Αλευροπάρι στη νότια Κέρκυρα.

Το 2005 στην περιοχή Τζάβρου όπου διέμενε με την πρώην γυναίκα του σύμφωνα με πληροφορίες του start tv την είχε ρίξει από το μπαλκόνι. Η γυναίκα είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη με C-130 στην Αθήνα. Τότε το συμβάν δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top