Αγρίνιο: Πού θα εστιάσουν οι δικηγόροι του την υπεράσπιση του 30χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια

Νέες καταγγελίες βγαίνουν στο προσκήνιο εις βάρος του

Πού θα εστιάσουν οι δικηγόροι του την υπεράσπιση του 30χρ

Ολοένα και νέες καταγγελίες βγαίνουν στο προσκήνιο εις βάρος του 30χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονα αγόρια, στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει το agrinionpress, με την αστυνομία φέρεται να επικοινώνησαν τουλάχιστον τρία με τέσσερα άτομα επιπλέον, τα οποία κατήγγειλαν παρενόχληση των παιδιών τους από τον κατηγορούμενο, όχι όμως ασέλγεια ή άλλες ακόμη πιο σοβαρές πράξεις.

Η υπόθεση πλέον έχει περάσει στην κύρια ανάκριση και οι καταγγέλλοντες θα πρέπει να εμφανιστούν στον Ανακριτή του Αγρινίου, για να προχωρήσουν και επώνυμα στις καταγγελίες τους αυτές.

Ο νομικός εκπρόσωπος των τριών οικογενειών που μέχρι σήμερα έχουν μιλήσει και καταθέσει κ. Νίκος Καζαντζής, θεωρεί δεδομένο πως τα θύματα του 30χρονου είναι πολύ περισσότερα και ζητά από τις οικογένειες και τους ανηλίκους να μιλήσουν.

Πού θα εστιάσουν την υπεράσπιση οι δικηγόροι του 30χρονου

Οι δυο δικηγόροι του Αγρινίου που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του, εικάζεται πως θα εστιάσουν την υπεράσπισή του στο γεγονός ότι οι μέχρι στιγμής μαρτυρίες είναι «γενικόλογες και αόριστες» με αρκετές ασάφειες, όπως μεταδίδει το agrinionpress.

Και οι δυο εξετάζουν τη δικογραφία, μετά τη νέα προθεσμία που δόθηκε στον κατηγορούμενο και αναμένεται να παρουσιάσουν τα δικά τους επιχειρήματα το Σάββατο, όποτε και μετατέθηκε η απολογία του 30χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top