Σοκ με τον παιδεραστή του Αγρινίου – Η μαρτυρία της μητέρας του 14χρονου στο STAR συγκλονίζει

Οι καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδεραστίας του Αγρινίου. Οι καταγγελίες μανάδων πως τα παιδιά τους έπεσαν θύματα  «σεξουαλικής κακοποίησης» από έναν άνδρα 30 ετών, πληθαίνουν. Η συγκλονιστική μαρτυρία μιας μητέρας στο STAR προκαλεί σοκ.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις αρρωστημένες ορέξεις του 30χρονου άνδρα, που φέρεται να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους μαθητές Γυμνασίου, συγκλονίζουν. Όταν ο 14χρονος γιoς ζήτησε από τη μητέρα του να πάει στο σπίτι ενός καινούριου φίλου, εκείνη δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή η συνάντηση θα κατέληγε σε εφιάλτη για το παιδί της και τον κολλητό του.

«Τους έβαλε ταινία κανονική, είδαν. Μετά την ταινία τους έβαλε τσόντες. Άρχισε και τριβόταν πάνω στα παιδιά, που τα παιδιά και τα δύο αντέδρασαν πάρα πολύ άσχημα. Για κάποια λεπτά πήγε στην τουαλέτα και ξαναγύρισε στα παιδιά κι έκατσε ανάμεσά τους» περιγράφει η μητέρα του 14χρονου μαθητή και συνεχίζει:

«Τους έδωσε από 10 ευρώ να κρατήσουν κλειστό το στόμα τους. Το παιδί μου και ο φίλος του μαζί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ακριβώς όπως μπήκαν στην πόρτα του σπιτιού και τα δύο χώθηκαν μέσα στο μπάνιο. Μόλις έφυγε το άλλο το παιδί ο γιος μου έκατσε κάτω και μου αποκάλυψε τα πάντα».

Σύμφωνα με καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη, ο 30χρονος άνδρας στάμπαρε τα νεαρά θύματά του, τόσο από το fast food στο οποίο εργαζόταν, όσο και από τις συχνές επισκέψεις του στα σχολεία της περιοχής. Η μία μητέρα έτρεξε να βρει το δράστη. Η άλλη φοβήθηκε για το παιδί της. Μια τρίτη εμφανίστηκε σήμερα, με νέα καταγγελία στο agrinio live.

«Έγιναν φίλοι στο facebook κι από κει άρχισε αυτός να του μιλάει να του στέλνει μηνύματα. Μηνύματα που εάν τα δείτε είναι τόσο ενοχλητικά, τόσο επίμονα και πες μου και πάρε με και τι  ώρα μπορείς και πότε θα σε δω» εξηγεί η μητέρα.

Ο 30χρονος άνδρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Όμως ο φόβος της αποκάλυψης όσων συνέβαιναν από τις οικογένειες των θυμάτων, δε βοήθησε να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες σε βάρος του. Μετά το τσουνάμι των καταγγελιών η υπόθεση παίρνει πια το δρόμο της δικαιοσύνης. Ωστόσο η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον φερόμενο ως δράστη.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top