Ένα γραφείο τελετών γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο – Η πρωτότυπη ιδέα ενός ζευγαριού από τα Γιαννιτσά

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του στο star.gr

«Από έρωτα δεν πέθανε κανείς», ή «πεθαίνεις από έρωτα» θα μπορούσε να είναι το μότο του ανθοπωλείου- γραφείου τελετών που «μεταμορφώνεται» για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Οι ιδιοκτήτες του, ένα ζευγάρι από τα Γιαννιτσά, το οποίο διατηρεί την εν λόγω επιχείρηση στην Κρύα Βρύση, είχε μια πρωτότυπη ιδέα, καθώς ο κόσμος βλέποντας την ταμπέλα «Γραφείο Τελετών» δεν προσέγγιζε το κατάστημα για άλλες αγορές, παρόλο που αυτό λειτουργούσε και ως ανθοπωλείο.

«Κάθε χρόνο στολίζουμε το μαγαζί για να προσελκύσουμε τον κόσμο. Οι περισσότεροι βλέπουν το “γραφείο τελετών” και δεν πλησιάζουν. Τώρα που κάνουμε αυτά τα event έρχεται πολύς κόσμος σε μας» εξηγεί στο star.gr, ο ιδιοκτήτης Άρης Κωνσταντίδης.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Νικολοπούλου Γεωργία, τα τελευταία χρόνια γιορτάζουν τον «Άγιο Βαλεντίνο», στολίζοντας το κατάστημα στα κόκκινα, για την ημέρα των ερωτευμένων! Οι καρδιές, τα μπαλόνια, τα είδη δώρων για τους ερωτευμένους και φυσικά τα λουλούδια δίνουν άλλο χρώμα και άλλη «πνοή» στο γραφείο τελετών.

«Έχει μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο. Ακόμη και στη σελίδα μας στο facebook. Πέρα από το γραφείο τελετών, εμείς αναλαμβάνουμε και τους στολισμούς γάμους και βαπτίσεων» προσθέτει ο ίδιος.

Το ζευγάρι διατηρεί το ανθοπωλείο – γραφείο τελετών στην Κρύα Βρύση από το 2006. Ωστόσο, ο πατέρας της ιδιοκτήτριας είναι αυτός που διατηρεί την ίδια επιχείρηση από το 1955 στην Αλεξάνδρεια Γιαννιτσών και ο άνθρωπος που τους έμαθε τη δουλειά, όπως μας είπε.

της Σοφίας Βάγκα 

email: svagka@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top