Γεμάτα μίσος για τους Έλληνες τα βιβλία που διδάσκονται σε γυμνάσια και λύκεια των Σκοπίων

Αποκαλούν «σφαγέα» τον Παύλο Μελά και «αντάρτες» του Μακεδονομάχους

Έξι ημέρες πριν το συλλαλητήριο της Αθήνας, το Star αποκαλύπτει την εγκυκλοπαίδεια και τα βιβλία θρησκευτικών και Ιστορίας γεμάτα αλυτρωτικές διαστρεβλώσεις που διδάσκονται στα γυμνάσια και τα λύκεια των Σκοπίων.

Η Ραλλιώ Λεπίδου με την κάμερα του Star συνομίλησε με τον γνωστό ιστορικό Σλαβολόγο Μιχαήλ Χρυσανθόπουλο, ο οποίος έχει στα χέρια του τα βιβλία που εδώ και δέκα χρόνια διδάσκονται στα σκοπιανά σχολεία. Πρόκειται για βιβλία θρησκευτικών και ιστορίας αλλά και για μια μεγάλη εγκυκλοπαίδεια την οποία αποκαλούν «Μακεδονική».

ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΣΦΑΓΕΑ» ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΚΑΙ «ΑΝΤΑΡΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ

 

Ενδεικτικό της πλύσης εγκεφάλου που γίνεται τα τελευταία χρόνια στους Σκοπιανούς από τον πρώην Πρωθυπουργό Γκρούεφσκι και το κόμμα των Εθνικιστών είναι πως στα βιβλία τους ο Παύλος Μελάς αποκαλείται «σφαγέας» και οι Μακεδονομάχοι, «αντάρτες».

 

Ο ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

Την ίδια στιγμή, ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ τείνει χείρα φιλίας προς την Ελλάδα, ενώ έχει αγοράσει και εξοχική κατοικία στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Αθήνας, την ώρα που αντιεξουσιαστές έβγαλαν προκλητική αφίσα παρομοιάζοντας με Καραγκιόζη τον Μέγα Αλέξανδρο.

Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να αποτραπεί ο κόσμος να έρθει στο συλλαλητήριο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή το απόγευμα έχει ανακοινωθεί μοτοπορεία αναρχικών από τα Εξάρχεια ενώ την Κυριακή δυο ώρες πριν το συλλαλητήριο υπάρχει αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top