Γυναίκα λιμενικός μήνυσε αστυνομικό για ανάρτηση στο Facebook – Θα βρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες

Οι αναρτήσεις που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου

Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε μεταξύ μιας λιμενικού και ενός αστυνομικού.

Τα υπονοούμενα της Κατερίνας Πλακίδα ότι ο Φωτεινός Παγιαύλας συχνάζει σε γκέι μπαρ και η απάντηση του μέσω facebook που την αποκαλεί «ρατσίστρια» και «ομοφοβική» είχε σαν αποτέλεσμα να «πέσουν» μηνύσεις.

Η εντυπωσιακή λιμενικός Κατερίνα Πλακίδα και ο γνωστός για τις ευαισθησίες του γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις μειονότητες, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Φωτεινός Παγιαύλας, θα βρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες.

Αν και οι δυό τους είχαν υπηρετήσει μαζί το 2015 στη Σάμο για την καταγραφή των μεταναστών, έλυσαν τα ...προβλήματα τους διαδικτυακά.

«Όταν κάποια στιγμή τα πολιτικά μας πιστεύω άρχισαν να συγκρούονται ο κ. Παγιαύλας μου έκανε κάποιες λεκτικές επιθέσεις  ή γραπτές στο διαδίκτυο. Ακριβώς γι΄ αυτό έγινε η μήνυση γιατί δεν μπορεί να κατηγορεί μια λιμενικό η οποία έχει υπηρετήσει στο λιμεναρχείο, όπως της Ηγουμενίτσας που είχε μεγάλο πρόβλημα με λαθρομετανάστες επί 7 συναπτά έτη, να τον χαρακτηρίζεις ρατσιστή»  δήλωσε στο «Θέμα 104,6» η Κατερίνα Πλακίδα.

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ

 

«Με τη Μποφίλιου θα' πινα ένα μπυράκι. Με τον Σφακιανάκη ποτέ».

Αυτή η ανάρτηση του αστυνομικού έγινε η αρχή ενός διαδικτυακού ....πολέμου.

«Μόλις διάβασα ανάρτηση από "συνάδελφο" που ανήκει στη ΛΟΑΔ ότι θα έπινε μπυρακι με Μποφίλιου παρά με Νότη .....Αντιπαθώ την Μποφίλιου αλλά παρ’ όλα αυτά δεν πιστεύω να συχνάζει σε gay-bar όπως επίσης ο Νότης δεν βγαίνει για μπυρακι με μπρελόκ», έγραψε σε ανάρτησή της η εντυπωσιακή λιμενικός.

«Καταρχάς εγώ δεν ονομάτισα τον κ. Παγιαύλα. Εγώ ανέφερα απλά ότι ο κ. Σφακιανάκης δεν συχνάζει σε γκέι μπαρ» ήταν η απάντησή της Κατερίνας Πλακίδα.

Με τον κ. Παγιαύλα να απαντά μεταξύ άλλων, στην ξανθιά λιμενικό:

«Υπάρχει μια φασίστρια, ρατσίστρια, ομοφοβική και τρανσφοβική λιμενικίνα. Από το Pride του '17 έχει λυσσάξει μαζί μου. Η τελευταία της επίθεση είναι επιπέδου 10χρονου».

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ

 

Το Star επικοινώνησε με τον αστυνομικό και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Πάντως προβληματισμό έχει δημιουργήσει στις τάξεις των ενστόλων ο τρόπος που επέλεξαν δύο συνάδελφοί τους να λύσουν τις διαφορές τους.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top