Αγνώριστος ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη – Εμφανίστηκε στον ανακριτή με μούσι και κουκούλα

Στη νέα του κατάθεση επέμεινε πως εκείνος δεν σκότωσε την εφοριακό, αλλά την τραυμάτισε μόνο

Εμφανώς αλλαγμένος εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή ο Μανώλης Σοροπίδης, προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση μετά από το υπόμνημα που έστειλε στον εισαγγελέα και στο οποίο ισχυρίζεται ότι άλλοι ήταν εκείνοι που δολοφόνησαν την άτυχη εφοριακό και όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη σε βάρος του.

Ο 58χρονος σήμερα κατά τη μεταφορά του στον ανακριτή

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού είναι αγνώριστος και δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχαμε δει πριν από περίπου δυο μήνες, όταν συνελήφθη για τη δολοφονία της Δώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιμένει ο δολοφόνος της Δώρας: «Άλλοι τη σκότωσαν, όχι εγώ»

Τρισάγιο για τους τρεις μήνες χωρίς τη Δώρα Ζέμπερη: Η μητέρα και η αδερφή της ξέσπασαν κατά υπαλλήλων του Β΄Νεκροταφείου

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Υπόμνημα στον ανακριτή κατέθεσε η μητέρα της – Αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος

Έχοντας αφήσει μούσι και χωρίς να είναι πια φαλακρός, ο Μανώλης Σοροπίδης έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και αλεξίσφαιρο γιλέκο, ήταν συνεχώς σκυφτός.

Ο 58χρονος, επανέλαβε στον ανακριτή τους ισχυρισμούς του για το «αφεντικό» και τον Χάρη που τον πλήρωσαν για να τραυματίσει την κοπέλα.

Ο Μανώλης Σοροπίδης στις 08/11/2017 όταν η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του

Στη νέα του κατάθεση, ο 58χρονος επέμεινε ότι εκείνος μόνο τραυμάτισε τη Δώρα και πως οι δύο άνθρωποι που τον πλήρωσαν για να το κάνει είναι εκείνοι που την δολοφόνησαν μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο. 

Ο 58χρονος στις 10/11/2014

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top