Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Υπόμνημα στον ανακριτή κατέθεσε η μητέρα της – Αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος

Η οικογένεια της 32χρονης εφοριακού ζητά άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, καθώς σήμερα η μητέρα της μαζί με την δικηγόρο της κ. Γιάννα Παναγοπούλου, πήγε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδω και κατέθεση υπόμνημα στον 18ο ανακριτή.

Στο υπόμνημα αυτό, υπάρχουν 40 ερωτήσεις στις οποίες η οικογένεια της δολοφονημένης εφοριακού ζητά απαντήσεις από τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της, καθώς αύριο Τρίτη, ο κατηγορούμενος αναμένεται να βρεθεί στον ανακριτή:

«Υποβάλλαμε στον κύριο ανακριτή ένα υπόμνημα με 40 ερωτήσεις. Ζητάμε μέσω του ανακριτή από τον κατηγορούμενο, αύριο που καλείται σε τρίτη συμπληρωματική απολογία, να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα με συγκεκριμένο και σαφή τρόπο. Επιπροσθέτως κάναμε αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος αλλά και για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συνομιλιών του κατηγορουμένου και τυχόν συμμετόχων που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε» δήλωσε η κα. Παναγοπούλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προσθέτοντας πως:

«Είναι ερωτήματα σχετικά με την ανθρωποκτονία προκειμένου να φωτιστεί κάθε σκοτεινή πλευρά αυτού του τόσο στυγερού εγκλήματος και άπτονται όλων των ζητημάτων που θεωρούν η μητέρα και τα αδέρφια ότι πρέπει να απαντηθούν».

Να σημειώσουμε, πως αύριο αμέσως μετά τον δράστη, καλείται να καταθέσει εκ νέου η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.

Εκτός από τη μητέρα της Δώρας, στον ίδιο ανακριτή βρέθηκαν σήμερα και πατέρας της 32χρονης με τον συνήγορό του, Απόστολο Λύτρα, προκειμένου να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό τηλέφωνο του δράστη.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top