Τρισάγιο για τους τρεις μήνες χωρίς τη Δώρα Ζέμπερη: Η μητέρα και η αδερφή της ξέσπασαν κατά υπαλλήλων του Β΄Νεκροταφείου

«Φονιάδες, εξαφανιστείτε από εδώ, τα λόγια που είπες χθες γιατί δεν τα λες; Φονιάδες, φονιάδες όλοι!»

Η αδελφή και η μητέρα της Δώρας ξεσπούν εναντίον των επαγγελματιών και των υπαλλήλων στο δεύτερο νεκροταφείο, προσερχόμενες στο τρισάγιο για τη συμπλήρωση τριών μηνών από την άγρια δολοφονία της. 

Η μητέρα της Δώρας ξεσπά: «Κανένας δεν είδε τίποτα εδώ; Τι της είπατε ακριβώς; Πήγαινε και κάνε μου μήνυση άμα θες το άκουσες; Γράφετε σας παρακαλώ παιδιά; Τα λόγια που είπατε χθες; Εδώ είναι κολαστήριο, δεν είναι νεκροταφείο. Τα λόγια που είπατε χθες; Ντροπή σας κυρία μου, ντροπή σας εσάς. Φονιάδες, εξαφανιστείτε από εδώ, τα λόγια που είπες χθες γιατί δεν τα λες; Φονιάδες, φονιάδες όλοι!»

Νωρίτερα η μητέρα με τη δικηγόρο της επισκέφθηκαν τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και υπέβαλαν υπόμνημα με περισσότερα από 30 ερωτήματα.

«Θέλουμε να βγει όλη η αλήθεια στο φώς και τις τελευταίες ημέρες μου έλεγε ότι το απειλούσαν», αναφέρει η μητέρα της 32χρονης.

Ανάμεσα στα ερωτήματα που υπέβαλε η οικογένεια της Δώρας και ζητά από τον Σοροπίδη να απαντήσει στον ανακριτή είναι: Ποιοί τον έβαλαν, ποιό ήταν το σχέδιο και ποιά ήταν η εντολή που ισχυρίζεται ότι του είχαν δώσει, δηλαδή να τη τραυματίσει ή να την σκοτώσει και αν στο νεκροταφείο πήγαινε μεταμφιεσμένος ή όχι; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Υπόμνημα στον ανακριτή κατέθεσε η μητέρα της – Αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος

 «Ερωτήματα όπως το μήνυμα στο κινητό της Δώρας που έλεγε: Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο, αν το είχε στείλει εκείνος ή αν γνωρίζει ποιός το έστειλε», εξηγεί η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου.

Αύριο το πρωί αναμένεται να βρεθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων ενώπιον του ανακριτή ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος, προκειμένου να δώσει για τρίτη φορά συμπληρωματική απολογία και να κατονομάσει τα τρία άτομα, που ανέφερε στο υπόμνημα που απέστειλε - μέσω φαξ - από το κελί ασφαλείας στις φυλακές Δομοκού  ως εγκεφάλους και ηθικούς αυτουργούς του στυγερού εγκλήματος, συγκεκριμένα έναν μεγαλοδικηγόρο-πρώην βουλευτή και δύο αστυνομικούς στο Μεταγωγών.

«Δεν μου έχουν βάλει δικηγόρο, ούτε ψάχνω δικηγόρο, γιατί δεν ψάχνω για ελαφρυντικά. Το μόνο που ψάχνω είναι να τιμωρηθούν και να κάτσουν στο σκαμνί, γιατί η κοπέλα δεν τους έφταιγε σε τίποτα», ισχυρίζεται ο Μανώλης Σοροπίδης.

Με υπόμνημα η οικογένεια της Δώρας θα ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος στο νεκροταφείο.

Η οικογένεια της Δώρας ζήτησε επίσης άρση του τηλεφωνικού απόρρητου στο κινητό του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πασίγνωστος δικηγόρος που κατονόμασε ο Σοροπίδης αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top