Στη φυλακή οδηγήθηκε ο πατροκτόνος της Κρήτης – «Αγκαλιάστηκαν και μάλωναν»

Η συμπλοκή μετά από μέθη – «Ήταν ατύχημα» υποστήριξε στην απολογία του - Νέα Ενημέρωση: 16:05

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε ο 34χρονος πατροκτόνος της Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται ότι έπνιξε τον πατέρα του το βράδυ των Χριστουγέννων μετά από καυγά και ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 34χρονος εμφανίστηκε σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου μαζί με το δικηγόρο του προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία, την οποία και ομολόγησε από την πρώτη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε ο πατροκτόνος της Κρήτης – Έπνιξε τον πατέρα του μετά από καυγά

Πατροκτόνος Κρήτης: Τον σκότωσα γιατί θυμήθηκα ότι με χτυπούσε όταν ήμουν μικρός

Δεν πήγε στην κηδεία του 61χρονου η κόρη του – Συγκλονισμένη μετά τη δολοφονία του από τον αδερφό της

Πατροκτόνος στην Κρήτη: «Μεταμορφώνομαι και γίνομαι βίαιος» - Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί

«ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ- ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΑΝ»

 

Για ατύχημα κάνει λόγο ο 34χρονος γιος ως προς τον θάνατο του πατέρα του καθώς όπως σημειώνει ο δικηγόρος του κ. Πατρικαλάκης σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

«Ήταν ατύχημα. Σε καμία περίπτωση ο 34χρονος δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του. Υπήρξε μία συμπλοκή σε συνθήκες που και οι δύο ήταν σε άθλια κατάσταση από την μέθη. Αγκαλιάστηκαν και μάλωναν με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό το περιστατικό», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Πατρικαλάκης ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ των δύο ανδρών ούτε καυγάδιζαν συχνά.

«Εκείνη τη στιγμή καυγάδισαν, δεν ήταν συχνοί οι καυγάδες», ανέφερε σχετικά ο κ. Πατρικαλάκης ενώ παράλληλα τόνισε πως η αυτοψία του χώρου “μαρτυρά” την συμπλοκή ενώ και ο ίδιος ο 34χρονος φέρει εκδορές και χτυπήματα.

«Ο χώρος δείχνει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στους δύο άντρες καθώς υπάρχουν αναποδογυρισμένα έπιπλα. Παράλληλα, ο 34χρονος φέρει εκδορές και χτυπήματα και αναμένεται να πάει σήμερα για συμπληρωματική εξέταση» υπογράμμισε σχετικά ο κ. Πατρικαλάκης τονίζοντας ωστόσο πως ακόμα δεν έχει πάρει στα χέρια του το πόρισμα του ιατροδικαστή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top