Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε ο πατροκτόνος της Κρήτης – Έπνιξε τον πατέρα του μετά από καυγά

Ο δράστης αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Στην ανακρίτρια ο 34χρονος πατροκτόνος της Κρήτης

Στην ανακρίτρια Ηρακλείου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11το πρωί της Παρασκευής ο 34χρονος πατροκτόνος, ο οποίος κατηγορείται ότι έπνιξε τον πατέρα του μετά από καυγά, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 34χρονος πατροκτόνος ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο πήρε προθεσμία για σήμερα καθώς δεν είχε δικηγόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πατροκτόνος Κρήτης: Τον σκότωσα γιατί θυμήθηκα ότι με χτυπούσε όταν ήμουν μικρός

Δεν πήγε στην κηδεία του 61χρονου η κόρη του – Συγκλονισμένη μετά τη δολοφονία του από τον αδερφό της

Πατροκτόνος στην Κρήτη: «Μεταμορφώνομαι και γίνομαι βίαιος» - Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί

Ο γιος του άτυχου 61χρονου, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα του όταν θυμήθηκε ότι τον χτυπούσε όταν ήταν μικρός.

Πλέον, ο δράστης  αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετές ώρες μετά το φονικό, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς, τι έγινε στο σπίτι του πατέρα του και έφτασε να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ο γιος ακινητοποιώντας τον πατέρα του με «κεφαλοκλείδωμα» του έκλεισε το στόμα με τα χέρια.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του 60χρονου οφείλεται σε ασφυξία. Τα μοναδικά αμυντικά τραύματα που είχε ήταν γύρω από τα χείλη. Προκλήθηκαν όπως εκτιμά όταν προσπάθησε να τραβήξει το χέρι του γιού του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η αντίδραση του θύματος ήταν μειωμένη, πιθανόν λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top