Mέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας - Video

Κρανοφόροι πετούν αντικείμενα προς το περιφραγμένο προαύλιο

Στην πρεσβεία στης Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, μέλη του Ρουβίκωνα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την αναρχική ομάδα, απεικονίζονται νεαροί φορώντας κράνη να πετούν αντικείμενα προς το περιφραγμένο προαύλιο της Πρεσβείας.

«Τα ρίξαμε όλα;» ακούγονται να λένε και μετά να φεύγουν με τα μηχανάκια τους.

Σε ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ρουβίκωνας:

«Υπάρχει ένα κράτος, και μάλιστα περιφερειακή υπερδύναμη, του οποίου το όνομα είναι αυτό της βασιλικής του οικογένειας. Η Σαουδική Αραβία.

Η οικογένεια Σαούντ με όρους φεουδάρχη, βασιζόμενη στο πετρέλαιο που βρίσκεται κάτω από το έδαφος του "κτήματός" της, όχι μόνο έχει επιβάλει μια μεσαιωνική δυστοπία για την μεγάλη πλειοψηφία των εργατών (ναι, η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της Σ. Αραβίας είναι εργάτες στη βιομηχανία του πετρελαίου και υπηρετικό προσωπικό των αριστοκρατικών οικογενειών) αλλά δοκιμάζει να εξάγει αυτή την δυστοπία σε όλη τη μέση Ανατολή έχοντας τη φιλοδοξία να την εξάγει και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Όσα κάνει το ISIS και το χαλιφάτο του, που δίκαια συγκέντρωσαν τον αποτροπιασμό όλου του πλανήτη, στη Σ. Αραβία γίνονται δεκαετίες, μπροστά στα μάτια όλων, και εκεί είναι αποδεκτά από τον "πολιτισμένο κόσμο»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top